-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #5300 üzenetére
akkor azért nemvagy ismerős
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #5298 üzenetére
PH! Team-ban vagyunk egy páran innen:
Jómagam - ^sNO
Genius007 - MoonDoom
illusiON - illusiON
Drilla - DrillaKilla
Cali -sok:
Satomee
Mongoose6UP!
Vasigner
hol szoktál pubolni? -
sNORh
addikt
válasz
Genius007 #5255 üzenetére
S T E A M ügyfélszolgálat says:
Mostanába 10% megnött az accountok lopások szma
mert mostanába 20% megnött az accountok lopása száma
Ön megadja nekem a jelszavát és a felhasználonevét és egy e-mailt!Ha valaki megváltoztassa a jelszot akkor ön 10 percen belül megkapja a jelszot!
Ez LOL, Nem Sedówdóm volt? XD -
sNORh
addikt
sztem keressetek vkit helyettem, én nagyonszarvok, mais felbasztam magam áá, tegnapi war is egy kakavolt.. Fagying Out ezerrel, f@szom a sok próba..
-
sNORh
addikt
válasz
Szuperboci #5112 üzenetére
pf hát az a baaj.. górjad ki. vagy adhatok helyette egy 7600GT-t de persze ráfizetsz..!
-
sNORh
addikt
-
sNORh
addikt
nah holnap jövök...
vis ma -
sNORh
addikt
Nah szega.
Viszont én nemleszek a hétvégén.
Lanozni megyek. -
sNORh
addikt
1.6 acc resetelve ^^
-
sNORh
addikt
válasz
Blackhole13 #5065 üzenetére
te msot kötekedni akarsz?(márcsak a hangnemböl)
mittomé, nemnagyon érdekel a téma csak halottam hogy a sennheiser nagyonjó, nemérdekel engem hogy van-e neki 5.1-ese vagy nincs.. -
sNORh
addikt
nekemmeg új egerem van 800dpi után 2000dri és áh annyira szokatlan, ugynézek ki vele játékközbe mintvalami aimos
A régit ha felemeltem és alrébbraktam(1.0-s sensi és mániám pakolgatni) nemjött vele a kurzor, eztmeg ha felemelem jön vele és visszamegy -
sNORh
addikt
válasz
Blackhole13 #4908 üzenetére
jajah nema szerencsejáték zrt
-
sNORh
addikt
válasz
Svájcinéger #4883 üzenetére
-
sNORh
addikt
válasz
satomee #4829 üzenetére
nemgyengén.. sőtt az m4 tunkolás közben is sz@rabb lett, régen egy tárral D2 hosszúnál mikor befutnak a T-k soxor 1tárból 3-4-5 embert is lezúztam, mostmeg hord mindenfele csak odanem ahova irányítanám, mint ándönáj után a pimpli XD
de a Desert nagyonxar lett, tény és való.
A sok xar update.. -
sNORh
addikt
Source Of Reality 3
Nézzétekmeg vagyonvad a sác.
4 egygolyós felyes dezertel, meg ilyen 5-ös fregek 1tárból.. kíszvagyok ettöl a videótol.. -
sNORh
addikt
még vki war? now?
-
sNORh
addikt
válasz
Genius007 #4753 üzenetére
pancser...
énmeg felkeltem 7-kor megfüröttem, míg nemjött értem a főnököm, felmentem cszni, nemkell mondanom oylan jó formában voltam, hogy csítereztek, szal ha ma nyomjuk, de mivel péntekvan, ajállom mindenkinek hogy ittlegyen, és warozunk, hát igen énleszek ma a csodacsatár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Drón topik
- Formula-1
- Apple MacBook
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Óvodások homokozója
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest