- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Bedbojz powa
felmegyek 15-0 srác beírja: ez csal...jó hát okkés,átáll TKzik minden körben,vagy meghaltam vagy 3 hps voltam...ezt kb 10 körön keresztül megcsinálta.Feljött 1 admin persze kit bannol? engem... miért él ennyi ügyes nyomorék?... -
GabN73
addikt
olcóé,jó!
-
GabN73
addikt
válasz
Szuperboci #9170 üzenetére
kár érte...
-
GabN73
addikt
válasz
Szuperboci #9168 üzenetére
amúgy most mi van a LION-nal? inaktívak lettetek? pubhiány volt vagy mi?
-
GabN73
addikt
válasz
Szuperboci #9143 üzenetére
egyszer majd warolhatunk mi is
-
GabN73
addikt
(ADMIN) Rendkivüli Körülmények: banned player cpt. V1rtuaL
You have been banned by Admin for 10080 minutes -
GabN73
addikt
1: naaaaaaaaa...... látszik h mittoménmilyenmód híg vagy
2: demo vagy TV demo. Utánna képekbe szétszedni azt majd utána virtualdubbal összerakni,majd Sony Vegassal megvagdosniWest: ríszpekt a csapatnak,mini clippet te csináltad vagy ki?
mert lenne egy pár dezó hitem+1 flesh kill xD
-
GabN73
addikt
a tűzfal jelentette a gondot...
nálam -
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #9086 üzenetére
nembaj,addig sem tudnak belőni xD
-
GabN73
addikt
szerintetek mitől laggolok?
ms normális 15-20-25 attól függ milyen szerón játszok.Vagyis én ne mlaggolok de mások szerint igen -
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #9076 üzenetére
háde ha ő hírdet mid-high -ra akkor mit tegyen az ember?
-
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #9072 üzenetére
waron volt
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #9048 üzenetére
5 vagy 6 1 golyós dezi rántásra,+3 kill 1 körben...
szerinte egy csiter whs szar vagyok aki a szervergép mellett lakik (ugye a ratehax úgy maradt)
érdekes BB2-n (Bedbojz tú) mindenki ratehaxol de onnan egy embert se kickelnek... -
GabN73
addikt
valaki ismeri / itt van a fórumon a 40 nevű gyerek?
BB-n admin -ennyit fűznék hozzá- -
GabN73
addikt
nah re
-
GabN73
addikt
na aki fps huszár akar lenni annak itt egy : gép
-
GabN73
addikt
UuUuuuuuuu lvl 30 xD
-
GabN73
addikt
válasz
ferminator7 #8852 üzenetére
milyen neted van? wifi? van ilyen antennád? mert ha igen akkor irány speedtest és nézzd meg hogy tudja e amilyen.Ha nem akkor antennát cseréld le,ha azután is iylen akkor a kártyát is (gondolom pcie-os kártyás ha ilyen antenna van hozzá)
-
GabN73
addikt
válasz
ferminator7 #8849 üzenetére
net_graph 3 írd be konzolba (vagy amit kiír a net_gra szóra)
és ott nézzd meg mekkora.Az számít ha a tabot nyomod akkor nem azt az értéket látod. -
GabN73
addikt
válasz
ferminator7 #8845 üzenetére
most latencyről vagy a pingről beszéltek?
nem mind1 -
GabN73
addikt
acc eladó,3,5K tokkal vonóval,számlával
PK-t te állod -
GabN73
addikt
ez egyenlő hogy nem gondolod komolyan....
Látod az ilyenekért is pl...
moongoose most nem 1 pubról írtam,nem az adminokról,hanem hogy sok pubon votebanolnak.Ha van admin ismerősük akkor meg hívja is egyből h ez csal ki kell baszni.Ha meg nem tetszik a játékom akkor csak kick,és nem bann...Ezzel egyet értek de velem ez még sose fordult elő.Mindig csak ban.
Csana:Igazából most gondolkodok hogy wowozni fogok...a css accomat eladom,megveszem az alapot 1 hónap+trál ott a 60-as stb stb most ne soroljam.Jobbnak találom az egészet főleg ha van guildom és járunk instázni lvl 80-on
Gabos nevem meg még akkor volt amikor még láma voltam.. nem kicsit...Azóta végigjártam a fél mides scenet...Még van 1 hetem hogy eldöntsem hogy maradjon az acc vagy eladjam. Wow mellett pedig lehet CSSezni.Csak mind a 2-höz érteni kell ;) De szerintem nem adom el hanem megtartom még mixekre jól jöhet.... -
GabN73
addikt
nem már megint hanem úgy érzem hogy végleg
Tényleg értelmetlen,ha csinálsz egy teamet akkor mindig van egy fasszopó...Ha őt kirúgod akkor meg megy a fél csapat -.-'' Mindenki egy megbízhatatlan pöcs (kivételek vannak,de igaz sok emberre)
Ha nem vagy totalcs-n első a Gpontjaiddal meg napi 5000K üzenőfal üzeneteiddel rekorder akkor egy jelentéktelen senki vagy.Igazából ezt akkor kellett volna komolyan gondolnom amikor még a Fear Forceban voltam,igaz akkor még csak pár hónapja css-eztem.Ott voltak arcok,őszinték voltak,főleg svéd,nagy arc volt....Hudson akkor oltott amikor akart ha vmit rosszul csináltam.És igaza volt.Nem a másik háta mögött megbeszélve h sajnos ki kell basznunk.
Másik:sok nagyképű ember aki csak a neten tud ugatni: fűúűúű gyere le LANra megverlek meg ilyenek amikor nem is ismerem az arcot azt se tudom ki a faszom az.Továbbá gratulálok az egynapos,egyhetes teameknek,igen,ti tényleg komolyan gondoltátok! (Azért hagyták abba sorra)
Ha valaki ma kezd játszani akkor csak úgy van esélye ha van egy igaz haverja akivel egy suliba jár,és ismeri valamint tényleg nap mint nap beszélnek.Enélkül senkiben sem bízhatsz bármekkora arc is legyen a társad.Egy nap majd arra ébredsz hogy a telódon egy új üzenet
ocs kirúgtunk de nem merjük a szemedbe mondani.... (ez velem nem történt meg //hál' Istennek // de hallottam már ilyenről )
-
GabN73
addikt
Na részemről ennyi volt a CSS.... 3 év megvolt... a scene egy nagy rakat FOS szó szerint..
-
GabN73
addikt
abbahagyom a CSS-t kilépek az ajtón,erre majdnem elütnek.... nabazzzzzeeeeeee
-
GabN73
addikt
ma rájöttem: sose bízz senkiben ... :/
-
GabN73
addikt
vki adjon már egy szeró ip-t ahonnan még nem banoltak
-
GabN73
addikt
válasz
Infranyuszi #8623 üzenetére
szerintem add a monitorod,abból csak lesz egy jó füles.Monitor meg minek? a profik is anélkül tolják
-
GabN73
addikt
válasz
PifuMester #8229 üzenetére
nekem 1680x1050-ben,max grafon,semmi fps cfg, megvan a fix 300 (néhol leesik egy picit de az nem számít
)
-
GabN73
addikt
asd -- kifinomult -- asd
akinek van esze tudja hazsnálni a sok low pubhero meg nem... lövik a falat,nézik a falat stb ... még a "prökről" is simán le lehet venni h csal e...Tripower: ha ők is ratehaxolnak--ratehaxolj te is
egyszerű...
de nem értem miért kell sírni hogy ilyen rét olyan rét... há' mennyenek már kapálni -
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #8207 üzenetére
OWNED
szerinted miért kérdeztem hogy mikróban csinálja?
-
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #8189 üzenetére
Zoltán...
1 hónap kihagyás után végigtoltam egy éjszakát... hát dereng vmiéjszaka: 0:00-tól 6:30-ig ^^
-
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #8131 üzenetére
hát van ahol jóól megy a cégnek
-
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #8125 üzenetére
vagy esetleg egy olyan oldalon regisztrált
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #8077 üzenetére
igen ha tört akkor a csit laggoltatta
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #8074 üzenetére
olyan nincs h direkt laggoltatás. törtön volt anno h ha vminek olyan csittje volt,akkor laggolt de a tickrate miatt (drasztikusan leesett) . Inkább te is mennyél' warozni
-
GabN73
addikt
válasz
Genius007 #8063 üzenetére
igen sose lesz max 1 évtized múlva
miért adnának ki egy "szebb" játékot amikor a source motor fps zabáló? :/
sok ember játszik így is 100 fps alatt
1.6: szinte ugyan az mint a source,csak ott legalább van normális motor. (meg persze szebb grafika)
amit leírtál egy peccsel meg lehetne oldani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest