- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Na feltöttem FTP-re, ha innen sem nyitja meg nektek, akkor ....
-
Genius007
őstag
Nessz ...
Talpra láma, hí a csata!
Kész a szerver, most vagy soha!
CT-k legyünk vagy terrorok?
Ez a kérdés, válasszatok!-
A kántörösök szerverére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy túszok tovább
Nem leszünk!Túszok voltunk mostanáig,
Elhullottak megmentõink,
Kik szabadon éltek-haltak,
Bombás pályán robbantgattak.
A kántörösök szerverére
Esküszünk,
Nem leszunkSehonnai bitang kemper,
Ki most ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a csapat becsülete.
A kántörösök szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!Véresebb a vártnál a harc,
-Láma vagy, csak freget akarsz!
És mi mégis túszok vagyunk!
Ide veled, régi coltunk!
A kántörösök szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!A mi fregünk megint sok lesz,
Méltó régi nagy híréhez;
Mit rákentek az adminok,
Lemossuk a gyalázatot!
A kántörösök szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!S hogy fregjeink szaporodnak,
Elõttünk a lámák meghajolnak,
És áldó imádság mellett
Tisztelik majd neveinket.
A kántörösök szerverére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy túszok továbbÉs képpel ... [link]
-
Genius007
őstag
válasz
h.adam.92 #8516 üzenetére
Olvasni kellene egy kis totalcs.hu-t, és akkor rájönnél O.o
-
Genius007
őstag
válasz
ferminator7 #8495 üzenetére
Ha az autoexec.cfg-be irod, akkor nem kell ... (ha nincs olyan file, hozz létre)
-
Genius007
őstag
Ha minden igaz jövőhéttől UPC ^.^
Már csak egy normálisabb gép kellene, bár ezen is eldöcög az a szar. -
Genius007
őstag
válasz
moongoose #8417 üzenetére
LOL!
Itt is kb. ilyen gép van XD
Valami MSI lap (C2D Ready)
Intel Celeron 1.7Ghz (valami uj féle, nem a régi fos)
1x 2GB ram (DDR2)
GeForce 6600 512Mb
80Gb Hdd
Valami low táp ^^De ahoz képest meglepően jól megy a CSS, 1v1 Bottal 80-110fps maxon (1280x1024)
1v5 bottal 40-90fps, 5v5 waron nem tudom milyen lenne mondjuk, és ez is csak idéglenes pc, már csak net kell, ami lehet jőhőhéten már lesz is (UPC 40mb ^^) -
Genius007
őstag
válasz
chungee #8281 üzenetére
Elvileg igen, 2db-od lesz mindenből, amit eltudsz ajándékozni, vagy meghirdetni itt PROHARDVER!-en, hogy "pénzért elajándékoznám XY játékaimat".
Ennek az emberek általába még jobban is örülnek, mert akkor 1 accountba lesz nekik minden (a sajátjukba) és arról ugye tudják, hogy nem lopott, stb ...
Szóval a válaszom az, hogy 99% hogy menni fog.Megy Privi amúgy!
Romero28: Arra csak az az 1parancs van, én is úgy használom!
-
Genius007
őstag
Tudom ki vagy, de velem 100% hogy nem clanoztál O.o
Én egy lapon letudom írni kikkel voltam 1team a 3év alatt, és Te biztos, hogy nem szerepeltél benne.Djuree: Hát az emberi hülyeség, az nagyon feltud idegesíteni, szóval ...
Na meg Te csak csöndbe legyél, WCS-zésen kívül mást nem ismersz. -
Genius007
őstag
Ha minden jól megy, akkor lehet, hogy Szept. 14.-e fele ujra css.
Bár ez még nem tuti, meg akkor is csak "low géppel".Mod.: Mármint ha Aug. végéig sikerül a meló ...
-
Genius007
őstag
válasz
Fittipaldi72 #8142 üzenetére
Vegyél eredetit!
Non-Steam-el mi nem foglalkozunk itt!
-
Genius007
őstag
Jó bazdmeg reggel 7-kor már örültem, ha enemy van, főleg hétköznap, elég nehéz találni hajnalok - hajnalán.
Zolás: PROHARDVER! Team már nincs.
Legalábbis nem tudok róla, amit én csináltam annó, az annyiban is maradt. Egy jó mixel mennék ellenetek, ha lenne gépem, de nincs.
-
Genius007
őstag
Bazdmeg Ti honnan hívtok ellent?
Vagy miért nem 10-esmixeltek akkor, ha ennyi szívás van nektek az enemy hívással.Én amikor még aktívan játszottam, akkor mindig sikerült rendes enemy-t hívni, ezt sNORh is megmondhatja!
(najó 1x 2x volt, hogy nem jöttek fel, meg ilyenek, de az utóbbi időben mindig sikerült normálisat találni). -
Genius007
őstag
Notebookról vagyok, myVIP képeket is valamiért fosul jeleníti meg, amit belinkeltem képet azt is, azt hittem csak nálam, valamiért ... O___o
Szóval most akkor nálatok is szar?Viva La Hungaria movieval kapcsolatban a kurva retkestetveseget, hogy nálam akadoznak az x264-es és "high" stream-es moviek .....
buzi integrált vga a notiba ... Grrr
-
Genius007
őstag
-
-
Genius007
őstag
válasz
HyP3b0y #8064 üzenetére
Engem CSS-ben az integetős fegyverelőkapos dolog zavar a legjobban, na meg az, amikor a T rakja a bombát, leakarom lőni, és pókjárásban elkezd ide - oda menni.
Érdekes régen nem volt ez a 2bug, legalábbis amikor még 3éve elkezdtem vele játszani, akkor sosem tapasztaltam. -
Genius007
őstag
Mi a francnak új css?
Úgy értem kész lett az 1.6 annó, utána kijött a "felturbózott változata" a CS Source.
A nagyobb versenyeken még mindig 1.6-al játszanak, és nem Source-al.
És valószinű a Source sosem fogja átvenni a helyét, nézzétek meg mennyien 1.6-oznak, és mennyien Sourceoznak ....
Szerintem ha kijönne valami új CS Source, akkor sem venné át az 1.6 helyét ...
Bár ez csak az én véleményem, ettől függetlenül én is örülnék, ha kijönne valami új css, szebb grafika, hitbox javítás, bugok kijavítása (integetés, flash, bombalerakós pókjárás) net code javítás, stb ... de ez a nagyon távoli jövő ... addig még sok víz lefolyik a Dunán, amíg egy újabb, szebb, jobb, CSS kijön. -
Genius007
őstag
válasz
kmiki20 #8022 üzenetére
BOTok direkt vannak, ha nincs ember akkor is lövöldözzön valaki, mert ugye az idő telik akkor is ...
De amint feljön egy játékos, új kör kezdetekor kidobja automatikusan a BOTot.Az a baj, hogy mindenki a külföldi DM szerverekre jár, mert azok mindig tele vannak ugye, ha elterjedne rendesen, hogy van magyar is, meg minden, akkor szerintem feljönnének páran. Volt amikor 14-en DM-eztünk fenn. Csak amióta nincs gépem, elég ritkán van fent ember ahogy látom.
-
Genius007
őstag
válasz
ZooLee19.. #8011 üzenetére
Ha mIRC-ről hívtok ellent, akkor nem 5on5.css csatiról kell hívni, mert ott csak "hülyék" vannak 80%-ban. Van jó pár csati ahol csak TOP high-ok vannak, de őket nem ajánlom.
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
válasz
Integra #7994 üzenetére
Szerverkereső -> game-monitor.com kiválasztod a játékot, az országot, és ennyi.
Inkább menjetek a magyar DeathMatch szerómra.
#skillseries public #1 deathmatch
IP: 87.229.24.218:27025ZooLee19..: Ha otthon lennék, és meglenne a gépem, akkor tudnék nektek War szervert indítani (Bix-es gépen), de mivel nincs pc, és nem vagyok otthon, ezért ....
de biztos van valami haverod, akinek van szervere, és oda adja nektek 1-2warra.
Amúgy én a 6v6-ot elfelejteném, akkor inkább menjetek fel publicra.
Vagy keressetek game-monitor.com-ban pass-os szervert, és próbáljátok ki találni a pass-t, és menjetek fel warozni (cserénél re-connect, stb ... ) Reason-Gaming War Server pw-je kell? -
Genius007
őstag
válasz
phanzetomox #7961 üzenetére
eredeti neki ...
-
Genius007
őstag
válasz
phanzetomox #7957 üzenetére
-
Genius007
őstag
#skillseries war server > 87.229.24.218:27015
#skillseries deathmatch server > 87.229.24.218:27025
#skillseries @ QuakeNET
Érdemes felnézni.
-
Genius007
őstag
válasz
phanzetomox #7944 üzenetére
Gondolom DigiNET, korlátozd le öket 1-2mbps-re ... és a pinged is jó marad.
Haverom közben torrentezik, és css-be 4ms pingje van. -
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #7935 üzenetére
Miért nem csinálsz a CSS-ről Steam-ben egy biztonsági mentést? (Backup)
Én úgy csináltam, hogy a friss hdd-re felraktam a Steam-et, letöltöttem az egész CSS-t netről, aztán egyből csináltam biztonsági mentést, amit aztán ki írtam dvd-re.
Ha most történik valami a Steam mappával, vagy ujra kell tennem, stb stb ...
... akkor csak berakom a lemezt, visszateszi ahogy volt 5perc alatt, és vidámság van. -
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
válasz
BalaNce87 #7875 üzenetére
próbáld ki cpl_mill mapon,és d2-n, elég sok lesz a különbség, nekem cpl_millen volt 900fps-es is, d2-n meg örülök ha 300 van. O.o
Amugy meg:
Intel Core2Duo E8500 3.16Ghz 6mb -> CSS Stress Test 600fps
Intel Core2Duo E4400 2Ghz 2mb -> CSS Stress Test 270fps
Intel Core2Duo E4400 3.2Ghz 2mb -> CSS Stress Test 450fpsHiába megy annyi Ghz-n, mint az E8500, fps attól még nem annyi, már csak a cache miatt sem. (Az FPS adatok nem biztos, hogy 100%-ra ezek voltak, csak naggyából irtam, amire emlékszem, de kb. igy volt ... )
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Na ennyi elég is volt mára.
-
Genius007
őstag
CS Source (sőőt összes Source motoros game alá) Intel proci ajánlott!
Nekem volt Phenom X4 9850 Black Edition, elüzletelgettem Intel Core2Duo E8500-re, és dupla annyi FPS-em lett.Szóval akinek fontos a Source motoros game, az csak Intelt vegyen.
-
Genius007
őstag
válasz
Bator92 #7848 üzenetére
Próbálj meg frissebb buildos Win7-et felrakni ... már van 72xx -es is.
Vagy szedj le 1-el régebbi drivert, vagy a fene tudja.
guru3d.com oldalon sok jó driver van fenn, nem tudom mennyire ismered. -
Genius007
őstag
Most tényleg nem rosszból mondom, de az ész osztást próbáld a Windows topikban folytatni. Lehet, hogy téged háromszor felbaszott a Vista, de attól még másnál tökéletesen működik és a CS Source is tökéletesen fut rajta. Az meg, hogy nagyobb gépigény kell .. pff .. Vista & Win7 alatt sokkal gyorsabban futnak a játékok / progik mint XP alatt, és ezt nem csak én mondom.
Na mindegy, maradjunk a topik témájánál szerintem.
-
Genius007
őstag
Nem tudom Ti mennyire szoktatok YouTube-on Steam hack-eket nézegetni, de bevallom őszintén, én néha megnézem, hátha van valami hasznos dolog.
Valaki ma friends-be linkelt nekem egy YouTube video-t (nem tudom ki volt, gondolom valamelyik groupból talált meg, végig néztem a groupokat de azóta sem találom)
Megnéztem a videot, mondom egye - fene kipróbálom a régi accountomon, amiben nincs játék, nem működött (bár ez sejthető volt, pedig a videoba nagyon szépen az összes játék szerepel a listában) a durva az, hogy amikor vissza akartam lépni a saját accountomba, amiben a játékok vannak, egyszerűen nem tudtam, azt írta ki, rossz a pass ...
Hmm mondom, ilyen gyorsan szerintem nem lophatta el, max. ha valami Bot.
Válaszoltam a titkos kérdésre, stb stb ... és 2perc alatt vissza is szereztem az accountom.Szóval ami ebben a videóban van, soha ne próbáljátok ki. => [link] <
-
Genius007
őstag
válasz
phanzetomox #7768 üzenetére
-
Genius007
őstag
Én mennék, talán még egy jobb csapattal is tudnék menni, de nincs pénz[em].
-
Genius007
őstag
Há most nem rosszból mondom, de az elsőbe semmi érdekeset nem látok.
(lehet csak a minőség miatt)
A másodikban meg semmi "high" -ság nincs, és még szarul is van megvágva!
Na ez nem azt jelenti, hogy én húde vágom a Sony Vegast, de ha jót nem tudok csinálni, akkor "$z@rt" nem rakok fel. De ez csak az én véleményem. Minősége is khhmm...Ui. Lemaradt, hogy a másodikban nem látom kik az enemy-k, szóval ettől függetlenül még lehet jó ...
-
Genius007
őstag
Jajjj, Te csak a WC[S]-zgessél tovább ....
Amúgy ezek nem magyar szerók, de színvonalasak!
Team ALTERNATE # public >>> 82.149.234.57:27015
Team ALTERNATE # DeathMatch >>> 82.149.234.206:27015
fnatic # DeathMatch >>> 80.239.142.64:26015
mTw # DeathMatch >>> 85.114.154.228:27015 -
Genius007
őstag
Ha volt ennyi pénzed gépre, akkor szerintem vegyél vízhűtést!
50k-bol már egész jót lehet kihozni, és a zúgást sem hallod.
Engem nagyon felbaszott amikor ATi 3870 x2 1gb/512 karim volt, olyan volt a hangja, mint valami repülőgép turbina, vettem vizet, és már azt se hallom, hogy megy a gép. -
Genius007
őstag
válasz
phanzetomox #7649 üzenetére
" cs-ben no zoommal lőni,nagyon egyszerű. "
Lehet Ő KODIAK, vagy kuLi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged