- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
mekkorát nyomtam most bad boys 2 szerveren.
flashbacK néven 25 kill 2 halál. pedig hulla fáradt vok.
-
Xelo
addikt
tudtok valami aktív szervert ahol normálisan váltogatják a pályákat? nagyon tele van már a tököm, mindenhol dust_only-t látok. kedvem lenne játszani officeon, egy kis cbble, nuke is elmenne.. de miért pont dust???
nem azért, jó map, de hogy mindenhol csak azt nyomják. oksa Kartelen nem, de ott meg csak du szoktak játszani páran
-
Xelo
addikt
mondjam hogy a kezemben egy Logitech G5 pihen? szerintem baromi jó egér, egyszer sem akadt ki. amit tudok hogy nem minden egérpadon érzi magát otthonosan
azért Steel QcK+al párosítva nagyon nagy
szerk: előtte 2 Razer-em volt, de G5 sokkal bejövősebb, olyan mint ha direkt az én kezembe formálták volna -
Xelo
addikt
nem csak a topik. igaz még nagyon sokan CSS-oznak de nagyon megfogyatkozott a létszám olyan szervereken mint lamas vagy kartel
oka egyszerü: kijött ezer überjó multifps, azokat nyomja mindenki (mint pl én is, de ha lenne kivel, CSSznék is). pl: CoD4, TF2, Quake Wars, UT3 mind elég jó, és sok embert átcsábított.
-
Xelo
addikt
válasz
SIKIRIKI #2739 üzenetére
pont így vagyok, min 3 hete nem cstem.. sőt semmit nem játszottam gépen
egy ideig nem volt időm, aztán eladtam 8800gts vidikarim, akkor egy jó ideig vidkarcsi nélkül, megjött 2900pro, kiderült nem okés a tápom, most meg várhatok arra
szerencsére van még egy pár gép a házban, de semelyik nem egy géming masina
holnap érkezik Corsair VX550W, aztán összepasszintom, Orange Box bekészítve, egy hétig CSS és Team Fortress2
-
Xelo
addikt
válasz
frame>24 #2552 üzenetére
szia! consolet úgy tudod előhívni, ha a CS ikonjára jobb klikkel kattintassz, tulajdonságok, és az elérési uthoz ird hozzá hogy -console. pl nekem: ''C:\Program Files (x86)\Steam\Steam.exe'' -applaunch 240 -console
aztán a console-ba ird be a következőket: rate 25000, cl_cmdrate 100, cl_updaterate 100. külön ird be őket, mindegyik után enter. ezután ellenőrizheted úgy hogy ismán beirod hogy rate, cl_cmdrate, és cl_updaterate. kiírja hogy mennyire van beállítva.
-
Xelo
addikt
kollégáknak ajánlanám a legújabb Xtreme-G drivert a tweakforce jóvoltából. mindíg is a kedvenc drivermoddoló csapatom volt, de már rég nem jártam feléjük, aztán felnéztem az új oldalukra: [link]. 64bites Vista-m van és eddig a 162.22es hivatalos drivert használtam. olvasgattam fórumokat és nagyon jókat írtak az új xtreme-g 163.44es meghajtóprogramról, hát le is töltöttem. simán régit uninstalláltam, feldobtam xgt.. nézzük csak! stress test 150fps-ről 179re ugrott.. mindemellett a driver erőssége az IQ, azaz image quality, vagyis sokkal szebb képet ad ezzel a VGA mint a hivatalossal. mint látszik sebességen sem kicsit javítottak. ajánlom azoknak akik CSznek, mondhatnám nekem mindegy hogy 150 vagy 180 frame-el megy, de 30 különbségnek brutálisan sok. szerintem főleg gyengébb géppel rendelkezők juthatnak érezhető gyorsuláshoz ezzel, legalábbis ha CS:S-t vesszük figyelembe. állítólag Bioshock és STALKER is jóval gyorsabb vele. nahh csak ennyit akartam megosztani. természetesen saját felelősségre rakjátok fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged