- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
Genius007 #9714 üzenetére
Alapelvből idéznék: "amit tiltunk fórumunkban: szakmai topikokban való hirdetést, saját apróhirdetés, vagy bolt linkelését, vagy bármilyen termék eladásra kínálását."
Mellesleg megkérnék mindenkit hogy kcsit embereljétek meg magatokat, mert túl sok az off, flame, egy szavazos értelmetlen hsz-ek, ha egy modi észreveszi hogy mi megy itt gyakran nem biztos hogy jó lesz a vége a dolognak
-
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #9584 üzenetére
Ejnye no ATI kártyát vettél? Sajna a CS:S mindenhol sötét lesz és szarul fogsz belátni nuke-on ülöbe meg ilyen finomságok. A minőségért meg kell szenvedni
Ez sajnos minden retkes ATI kártyánál megvan. Olyat aki komolyan CS:S nyomat nem is láttam még ATI karival. Egy 7600 öreg fostalicskával is szebben látsz majd de csak ebben a játékban.
Más szóval: Ez nem bug vazze ez FICSÖRÉlvezzed more
-
válasz
Genius007 #9295 üzenetére
Pont az amit Djuree leirt, az első videón belelövök a bot fejébe kétszer és semmi, pedig halál pontosan be volt célozva, a második ugyanez, csak ott látszódik is piros ponttal, hogy hova ment a lövés s amint látod 3 totál különböző helyre, pedig pontosan a fején állt a célkereszt.
Más esetekben meg simán meghal egy lövéstől mikor a fejére célzok, gondoltam erről nem kell videó, de ha akarod azokat is felrakom.
Így viszont kérdéses hogyan tanuljon meg az ember löni/célozni?
Pár napja játszok CS 1.6-al is, annál azért ilyeneket nem igazán tapasztaltam, ha fejbelőttem meg is halt, ha beleresztettem egy tárat akkor sem rohangált vígan tovább. -
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #9283 üzenetére
persze, nem lehet mindenki akkora pro mint te. bocs hogy én nem vagyok akkora kocka mint te, nem cs-zek reggelig. mea culpa...
hova célzol te cs-ben amúgy? összevissza lövök sokszor és olyanokat bead fejesnek hogy köze nincs hozzá, csak pislogok mi volt ez. amikor meg lövöm a fejét mint a rosseb akkor meg nem adja be. érdekes... -
nike_
addikt
válasz
Genius007 #9283 üzenetére
Szerintem a vállas nézetre gondolt (amikor magába a fegyver célzójába nézel bele, nem célkereszttel lősz). Hogy CoD-ban nem olyan pontos a sima célkeresztes lövés, mint a vállas.
CoD azért könnyebb, mert tudsz regenerálódni, nem úgy mint cs-ben hogy van x hp-d és ha lőnek rád lemegy... CoD-ban egyszerűen vérzel, fedezékbe bújsz, regenerálódsz és kész... utána folytathatod ugyanúgy tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged