- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Xp 32 bit alatt melyik Corel fut még? X6 lehet?
-
Igazad van, az úgy valóban nem jó, ha nem marad vektoros (ezt nem gondoltam végig).
Most megnéztem, alapból az export all text to curves nincs is bepipálva. A pdf olvasók (bár sokféleképp bele lehet nyúlni velük a dokumentumokba) a szöveget sajnos nem tudják módosítani, ezért nem sikerült nekem se. (A betűtípus az speciális, de megvan az is külön.)
Most megpróbáltam PS-el, de az meg egy rétegben kezeli az egészet. A PDF viszont lehet több rétegű, nem tudom lehet-e olyat előállítani a Corel segítségével (most már nem vagyok előtte).
Az lenne a lényeg, hogy vagy a PS-el (ez megvan hivatalosan) vagy valamilyen PDF szerkesztővel ezt meg tudjam csinálni.
Köszi a segítséget!
-
Üdv!
Ki lehet menteni úgy pdf-ben (vagy más formátumban) egy (egyszerű) képet, hogy a rajta lévő szöveg később is módosítható legyen egy általánosabb szoftverrel?
(Az se baj, ha nem marad vektorgrafikus.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest