- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
Üdv!
Xp 32 bit alatt melyik Corel fut még? X6 lehet?
-
Panthera
őstag
Igazad van, az úgy valóban nem jó, ha nem marad vektoros (ezt nem gondoltam végig).
Most megnéztem, alapból az export all text to curves nincs is bepipálva. A pdf olvasók (bár sokféleképp bele lehet nyúlni velük a dokumentumokba) a szöveget sajnos nem tudják módosítani, ezért nem sikerült nekem se. (A betűtípus az speciális, de megvan az is külön.)
Most megpróbáltam PS-el, de az meg egy rétegben kezeli az egészet. A PDF viszont lehet több rétegű, nem tudom lehet-e olyat előállítani a Corel segítségével (most már nem vagyok előtte).
Az lenne a lényeg, hogy vagy a PS-el (ez megvan hivatalosan) vagy valamilyen PDF szerkesztővel ezt meg tudjam csinálni.
Köszi a segítséget!
-
Panthera
őstag
Üdv!
Ki lehet menteni úgy pdf-ben (vagy más formátumban) egy (egyszerű) képet, hogy a rajta lévő szöveg később is módosítható legyen egy általánosabb szoftverrel?
(Az se baj, ha nem marad vektorgrafikus.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged