- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Sziasztok! Nyomtatással lenne egy kis problémám. Van egy 240x190-es rajzom, amiből nyomtatáskor 230*183-as lesz. A pozíció és méret "As in document"-ra van állítva, de ugyanez a helyzet, ha az átméretezésnél 100%-ra állítom. A nyomtatóbeállításnál minden alapértelmezetten van, a keret ki van kapcsolva. Mi lehet a gond? Hogyan tudnám mérethelyesen kinyomtatni?
-
Jofi81
őstag
Corelben készítettem tablót, amit a nyomdának TIFF-ben kellene elküldeni. A gondom csak az, hogy exportáláskor lehagyja a széleket, gyakorlatilag levágja közvetlenül a képek és a szöveg mellett/alatt. Mi lehet a gond? A "Print and Export Background" be van jelölve. X6-os verzió.
-
Jofi81
őstag
válasz
Dexter68 #1089 üzenetére
Azt még tudom, hogy mire írjam át...
2008-at 2009-re, mert kicsit elnézték.
Lockolva nincsen, azt hiszem, a layert meg nem tudom. De mozgatni lehet, bár elég fura: úgy mozog, hogy az első sor vége a második elejével.
Lehet, hogy görbévé van alakítva, bár azt nem tudom, hogy mi, de a tulajdonságoknál ott van, hogy number of nodes: 649, number of sub-paths: 49. Szóval ha ez a helyzet, akkor vissza lehet csinálni? Tényleg csak a 8-ast kéne átírni 9-esre.
-
Jofi81
őstag
Kaptam egy 9-es corelben készült dokumentumot, amiben át kellene javítanom egy szöveget. Nekem 10-es corelem van. A probléma az, hogy nem tudom átírni a szöveget. Mi lehet ennek az oka? Biztos pofonegyszerű, csak én nem vagyok nagy guru...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Revolut
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Modding és elektronikai kérdések
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest