- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Dexter68 #383 üzenetére
Keblemre!
Akkor ezek szerint te is rajzoltál még a Corel 2.0 -vel is?
P1-100Mhz -en, 8MB ram mellett nekem volt szerencsém hozzá. Nagyon gyorsan kevés tudott lenni a ram hozzá. Akarom mondani: álomgép lehetett fénykorában.
Érdekességképpen ez még nem kezelte a Ctrl+C, Ctrl+V illetve Ctrl+X kombókat. Helyette olyan OS/2 -szerű Shift+Ins, Shift+Del -szerűség volt. -
Pacák
senior tag
Emberek, hol tartunk most verzószámok terén?
Most a cégnél a 11 -es van meg Mac -re. PC -s verzió is van valahová megvéve, csak más területen (nem a grafikán) használják szerencsére.
PC -n a 2.0 is volt a kezem alatt, de igazán a 4.0, 5.0 volt az, amin megtanultam anno. Igen, volt olyan, csak ott még asszem nyakatekert módon a Shift+Ins ill. a Ctrl+Ins volt a Ctrl+C ill. a Ctrl+V.A 9.0 volt ott az utolsó,a mit láttam.
Csak azért kérdezem, mert a az exportnál az eps -t következetesen pixelesen exportálja a 11 -es verzió Mac -en. Lehet, hogy ez még egy nem létező feature ebben a változatban?Vonalas eps export csak pár verzóval arrébb van?
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
Dexter68 #304 üzenetére
Effektív munka..
Amikor kénytelen vagyok Corelből kivenni valamit, szembesülök vele, hogy csak pixeles eps -t tud exportálni. Egy vonalas program nem vonalas eps -t ment.
Mától adobe illustrator formátumba mentem a cuccot. Onnan meg átteszem eps -be. Azt már megeszi minden: Freehand, Photshop, Quark, Illustrator meg még kismillió dolog. És erre csak ma jöttem rá, mikor kínomban elkezdtem tallózni az egyetlen példény corel draw -ban, ami megvan nálunk Mac -re.
Nálunk is szanaszét futnak a grafikusok, mikor kiderül, hogy egy ügyfél corelben küldi az anyagát. De már én is csak ős PC -s koromból emlékszem az alapjaira.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest