- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagor1
csendes tag
-
Bagor1
csendes tag
-
Bagor1
csendes tag
Az egész egyben van, nincsenek benne külön vonalak. Vektorgrafikus, de nem darabokból áll.
Ahogy néztem, a bézierrel tudom majd a legegyszerűbben végigvenni az alakzatokat, ott tudom mellette görgetni az ablakot. Az Összekötővonalat használva hiába állok meg görgetés után, nem rajzolja ki a képet, üres fehér képernyőt látok. Ahogy inaktiválom az Összekötővonal eszközt egy ESC-kel, kirajzolja. Szóval marad a bézier, sarkonként összekötöm mindet. -
Bagor1
csendes tag
Szerkesztés / Kijelölve minden/... -> Kitöltés verzióval?
Konkrétan semmi.A nagyítás alatti oldalmenüben megtaláltam az Összekötővonal eszközt, amivel egyesével ki tudok jelölni területeket, de ez baromi macerásnak tűnik, főleg, mivel ha felnagyítom a képet akkorára, hogy pontosan eltaláljam az egyes sarkokat, akkor csak az aktuálisan a képernyőn látható területtel tudok dolgozni - ha görgetem a képernyőt, ott nem rajzolja tovább az alakzatot. Ez normális amúgy?
-
Bagor1
csendes tag
válasz
jhos910 #1962 üzenetére
Visszatértem az átszínezős problémával. Végül nem is pdf az átszínezendő állomány, hanem dxf.
Egy vektorgrafikus ábra, tele fura alakú 3-4-sokszögekkel. Ezeket kell 100% fehér ill. 100% fekete színnel beszínezni.
A program, amiből a dxf-et exportáltuk, nem tud más formátumba vektorgrafikusan menteni.Tudna valaki segíteni az átszínezésben? Vagy ha egyszerűen elmagyarázható, hogyan tudom Corelben pontosan kijelölni az egyes alakzatokat?
Van valami varázsló, ami egy külső keretig kijelöli a bezárt területet? -
Bagor1
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki? Egy PDF-ben kellene bizonyos helyeken szürke színt feketére cserélni. Photoshopban fél perc alatt megcsináltam, de az elmentett PDF már hibás. Gondolom a vektoros Corellel lehet ezt jól megoldani, de nincs Corelem, és sosem használtam.
Előre is kösz, ha valaki bevállalja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged