- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beniman
csendes tag
válasz
nastyvagyok #858 üzenetére
Bocs, az előbb emlékezetből írtam és valamit elkavartam, szóval először át kell tenni a bitmap-et fekete-fehérbe, ott állítod be a halftone-t (a pöttyöket), és utána tudod duotone-ban vagy monotone-ban megadni a színeket.
-
beniman
csendes tag
válasz
nastyvagyok #858 üzenetére
"b" megoldás lehet ilyen raszterpont-ábra rajzolásra, ha csinálsz egy tömör kitöltésű ojjektumot (ha színátmenetes kell, akkor olyat) convertálod bitmap-pé (nagy felbontást érdemes választani, aztán azt átteszed (mode) monotone-ba ahol a színt megadod, és a halftone-t pöttyre (round) és a megfelelő rácsszögre állítod. Nagy méretben persze nem olyan szép mint a vektoros rajz, de gyors módszer.
Egyébként a help-témakör lehet, hogy erre utal, nekem nincs telepítve, még sose segített ha tényleg volt probléma. -
Dexter68
addikt
válasz
nastyvagyok #856 üzenetére
A pontok sokaságát körök duplikálásával lehet elérni, aztán, hogy milyen torzító effektet raksz rá, már a te dolgod. (Anno a Fanta logo is ilyesmi volt, valami kreatív tsávó felpakolt belőle 10-et egy anyagra, én meg küzdöttem vele 2 napot, mire megette a levilágító, mert túl sok volt a csomópont... jó játék)
A csíkozott forma meg téglalapokból és a boolean függvények (add, extract, ilyesmi) összefüggéseiből áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest