- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Aktív témák
-
vtechun
veterán
nekem is nagyon ingadozik az NF7-em vcoreja...minden ugyanaz mint azelőtt amikor ECS K7S5A volt, de abban betonstabil volt a1,50 V, ebben meg : 1,46 - 1,52 og szokott változgatni
-
djtörök
senior tag
Hi!
ideirnám énis a problámámat, nem szeretnék uj topicot ennek.
a tápom (chieftec 360w) 12V helyett 12,7-et ad le.
De egyébként stabilak az értékek.
Ez normális?
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
A másik topikodban már megbeszéltük, hogy vegyél egy új tápot!
-
Totyi
őstag
Lassan mennem kéne,vki felbátoríthatna ám!!!!:))
-
Totyi
őstag
Vki világosítson fel,lesz így baja a gépnek vagy nem?Ha lehet,akkor biza gyorsan le cserélem!!De komoly,érdemleges válaszokat kérek!!!Köcce:)
-
Totyi
őstag
Amúgy a gép stabil,semmi fagyás,leállás!!!Csak ez a fesz ugrálás izgat.3.6-on volt olyan is hogy 0.1-0.14 voltot is patogott:))
-
L3zl13
nagyúr
A HW piacon van egy eladó 360-as Csíftek. Szerintem a gépedre az is elegendő.
Az Enermax nagyon jó táp, de én nem vagyok meggyőződve róla, hogy a többi márkás tápnál annyival többet nyújt, mint amennyivel többe kerül. -
mr_ricsi
veterán
Ha ingadozna is a táp, az alaplapi feszszabályzó után nem változhatna ennyit a feszültség. (A +5V és a +12V eközben mit mutat?)
Egy stabilabb táp lehet hogy javítana a helyzeten, de alapvetően ez nem tápra visszavezethető hiba.
(Tápból pedig csak Enermax, mert brutális a +12V-os terhelhetősége. És a procidnak erre van szüksége.) -
Totyi
őstag
Sziasztok népek!!!Vki segítsen nekem!!!A core fesz 0.1-0.12 voltot ugrál,nem tom ez mennyire jó,ill szar!!!Egy jobb táppal változna ez vmit?Most codegen 400 w-os van!!
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest