Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Balagee85
üzenetére
Fentebb [linkeltem] az én E6420asom eredményét, arról a prociról tudni kell, hogy 3200at alapfeszen vígan viszi, még a legrosszabban sikerült darab is, ami 400as fsb-t jelent, vpu voltage, 1.35 volt ha jól tudom a dram:fsb arányt úgy kell kiválasztanod, hogy a memória mhz értéke 800mhz legyen, így ddr feszültséget nem kell emelned, végülis a cpu voltage kell nmeked h 1.35 legyen, a többi feszültség érték normálon,
donbos12: milyen core1 temp, és igen a mugen nem szar hűtő

-
MontyCrew
senior tag
Asus Arctic Square, nem a legnagyobb, de cserébe halk, és ez nekem éjjelente fontos
így 3500on meg már nincs baja a játékokkal sem, nem kell low grafikán szenvedni
-
MontyCrew
senior tag
ITT állt meg a kis hűtő miatt sajna

Minden energiatakarékos mód bekapcsolva, hogy feleslegesen ne pörgesse

-
MontyCrew
senior tag
Minden további nélkül, én most kezdtem el nyúzni a polcban levő E6420ast 3,2 megy lazán alapfeszen, a tieddel még a 3,5öt is megkockáztatnám alapfeszen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

így 3500on meg már nincs baja a játékokkal sem, nem kell low grafikán szenvedni