Hirdetés
- Magisk
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
e6750-em van, az lenne a kérdésem, hogy: 60 fok még örök életnek számít?
Csak tunning miatt kérdezem, meddig húzzam (fokra) ami még abszolút nem vészes... -
DroneZ^
őstag
multkor kivettem a ramot megnéztem, há irdatlan forro volt basszus, a gépházamban 40-45 fok van, nincs mivel hűteni a procit hiaba jo a hűtőm.. valami olcso, szellős ház kellene majd, ami viszonylag hangszigetelt is... csak jelenlegi házamban is 4 rendszer venti van igyis 40 fok van benne... nemértem miért...
DS4 az is xar akkor? fene egye meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
DroneZ^
őstag
2x2gb ddr2-es supertalent van, 800mhz 5-5-5-15 ösek, nem tunningolom. A lap Gigabyte P35-DS4, itt csak 6-8x-ig vannak a szorzok, csak nennél a lapnál? Láttam valakinek 10x-es is van? Az miért? Valaki DS3-ját P5K-ra szeretné cserélni, ennyire nem jók a DS-ek? De tudom a ram multiplierjét fix-re rakni és magamnak valami kerekebb értékre tenni, talán jobb és hogy a stabilabb lehet a rendszer? Minimális a különbség de 1ik modnál jobban melegszik a proci, az is számit. Szóval a minimális is melyik felé húz? Melyik ér többet?

-
DroneZ^
őstag
Hi all! e6750-emet tunningoltam eddig olyan 3-3,2ghz környékére, scythe infi hűtő 2x12cm-es ventivel elég jól hűti. Az lenne a kérdésem hogy elsősorban játékra hogyan hozhato ki a nagyobb teljesitmény:
- 6*500=3ghz - nagyobb sávszélesség
- 8*375=3ghz - nagyobb órajel.Szóval melyik ér többet, a nagyob sávszélesség vagy az órajel ha játékokat vesszük figyelembe? illetve melyiknek milyen következményei, fagyás hiba akármi lehetnek?

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest