Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JAJ az elfelejtettem fentebb kérdezni, hogy menniy az a max. feszültség amit a proci 100% hogy elbír károsodás nékül (E6550).
-
Csé.
Nemrég vettem egy MSI P35 NEO2 FR lapot, egy Intel Core2Duo E6550-et és 2*1Gb Geil ultra ramot. Próbálgattam és 3,2Ghz-nél (460-as FSB) már a BIOS-ban két fesz értéket pirossal írt ki amit nem én állítok. Az egyik asziszem a chipseté a másik nemtom mi volt. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy ez így van rendjén?! Amugy stabil volt a gép, nem fagyott meg ilyenek, csak hát nem szeretném ha bárminek is baja lenne benne. Viszont amin meglepődtem, hogy a ramok még így is mentek, pedig elvileg csak 800-asok és itt meg 920-on 4-4-4-12-es időzítéssel stabilan szaladgáltak 2V-on, pedig a dobozon az van hogy a 800Mhz és 4-4-4-12-es időzítésekhez 2.1V-ot kell neki adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest