Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
commerato
csendes tag
válasz
spartan1
üzenetére
Ezzel en is igy jartam. PCI-E-t nemtudom fixalni.
De amit mondtam mod-ot annak az volt a lenyege, hogy a proci FSB alapbol emelkedik es a PCI-e marad fixen. Es akkor ahhoz kepest lehet elkezdeni huzni amivel jelentos tobletet lehet elerni. Nekem ha fixaltam a PCI_E-t akkor meg alapon is fagyott. Ezen a lapon azzal a fixalassal van valami bibi az biztos. De ahhoz kepest, hogy hivatalbol 1066-os lap ahhoz kepest 1333-on is mukodik. Annyi van pl nalam, hogy visszakellett vennem az fsb-t egy picit, egeszen pontosan 1.26Ghz-re mert az OSX alatt az istenert nem mukodott a SATA ha 1333-on ment. Ez jelent valamit az biztos bar erdekes hogy Linux, Win es minden mas alatt jo volt es hibamentes. Mondjuk olyan minimalis a kulonbseg, hogy jo ez igy. De pl az 1.8-as cerkajat haveromnak 3.0Ghz-re siman tudtam huzni szinte 1333-as fsb-vel ugyanebben a lapban. Szoval szerintem ha erzel hozza kedvet probald ki azt a mod-ot, hidd el nem banod meg ha biztonsaggal megtudod csinalni. Itt egy link a forumbol rola magyarul. link -
commerato
csendes tag
még annyi, hogyha megnézted akkor ez annyit tud ez a mod, hogy a DEFAULT FSB-t emeli meg 800-ról 1066-ra. Így megváltozik az alapfelállás. Jelen esetben azért mertem ajánlani mert ugyanilyen a lapom és 2.2Ghz fölé nem tudtam vinni a cerkát akármit állítottam. Hiába vittem az FSB-t kézzel, nem működött.
-
commerato
csendes tag
-
commerato
csendes tag
válasz
spartan1
üzenetére
Google-be bedobod, hogy BSEL mod és lámalám ittvanak az infók.. Nagyon sokmindent írnak erről a rém egyszerű moddolásról.
pl.: BSEL
A lényeg, hogy a celeron 420D esetében összekell kötni 2 lábat. Namost ezt megteheted olyan tollal amivel egy fémréteget tudsz képezni a lábak között vagy akárhogy máshogy ami tartós és stabil és megbízaható. Én fogtam egy kis forrasztóezüstöt meg egy hajszál vékony száleres vezetékből egy szálat és széépen odaforrasztottam.
-
commerato
csendes tag
válasz
commerato
üzenetére
mellesleg ez a 420-as celeron D ez egy igen jo ar/teljesitmeny aranyu proc.
6k korul beszerezheto es becsuletzere valjon amit bir.
a cpu-z valid-ban nincs magfeszultseg valamiert de amugy 1.312V-ot mer.
maghomerselet alapon 46C lapka 37C. terhelve 62/48C gyari hutovel.
ramok 6/6/6/15/21-ben
FSB +0,1V
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest