- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Na, újra itt! Volt fejlemény tegnap este bőven.
Elkezdtem játszani vele, a BIOS-ban felmentem 1.5v felé.
1.525-el 1.44-en megy, elindítottam az Orthost, 1 óra futás után lefeküdtem. Reggelre kikapcsolt a gép...Core Tempel mértem a hőmérsékletet, sosem ment 66 fölé, sőt ksőbb 63 fok körül volt (megnéztem a "jelentést"), úgyhogy passz.
Most reggel 9-kor felraktam 1.55-re, így 1.47 a valós fesz, eljöttem otthonról, de "rálátok" a gépre még megy, de, hogy mi történik otthon, arról foggalmam sincs. A hőmésrsékletet néztem még reggel, kb. ugyan annyi volt, mint 1.44-nél.
Ugyanakkor újabb gondom akadt, bár ez már nem teljesen ide tartozik. Eddig azért nem bírta az 1.5 feletti beállításokat, mert túlmelegedett, gondoltam egy kicsit kiszellőztetem, és kivettem az "asztalból" (sajna csak itt van helye), és így gyönyörűen bírta, mint fentebb írtam. Nincs légmozgás az "asztalba", ezért melexik. Szerintem bent egy 5 fokkal melegebb van, legalábbis ez jött le a és fél perc Orthos után (akkor érte el a csipogós hőmérsékletet). Valakinek valami tipp, hogy hogy tudnám 5+ fokkal csökkenteni a hőt? (Egyelőre a vízhűtést és az új asztal vásárlását/ennek az átalakítását mellőzniém), esetleg paszta?
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Sweet.tv - internetes TV
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyaralás topik
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest