Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Régebben volt ilyen hűtőm, de nem emlékszem már annyira.
Tehát a kérdés: passzívan elvinne-e egy 30, ill. 15W TDP-vel rendelkező procit? A válasz gondolom igen, de milyen hatékonysággal?
Válaszokat előre is köszi!
-
juliabrilke
veterán
Akit érdekelne hyper tx amd-re, az jelezze. Van 4 darabom. Kettőnek a hátsó műanyag vacka le lett szedve, de a teljesítményét nem befolyásolja. Privátban lehet keresni!
-
juliabrilke
veterán
válasz
Ace Ventura #456 üzenetére
Bocs akkor Zájec.Elnéztem.
(a hozzászólást már törölni sajnos nem tudom)
[Szerkesztve] -
juliabrilke
veterán
Akkor leírom én is a tapasztalatokat.
Ezért az árért jobbat nem is lehet venni. Nagyon jól hűt!Mondjuk nekem gondok voltak egy kicsit a légterelővel, ezért kettőről le kellett szednem. Mondjuk a hűtését egyátalán nem befolyásolja.
Aki még nem vett, az gyorsan vegyen egyet. -
juliabrilke
veterán
Megrendeltem én is akkor a 4db hyper tx-et a procikra.
4200Ft/darab áron.
Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz, mert csak jót olvasta róla. Viszont lesz majd egy kis gond a felfogatással.
Szerintetek csökken a hatékonysága, ha egy sorban 2 hyper TX egymással szembe lesz és úgy működnek. A másik verzió az lenne, hogy a venti egy iránybe néz (felfele), de akkor ebben az esetben lehet, hogy az utolsó hűtő egy kicsit melegebb levegőt kap majd. -
juliabrilke
veterán
válasz
Ace Ventura #418 üzenetére
Hm...ez jónak hangzik. 4 ilyenen gondolkozok, de Aerocool High Tower 102-t [link] is dicsérték nagyon. Viszont árban sajnos dupla annyi.
Jobb lehet az annyival? -
juliabrilke
veterán
Valaki haználta a hűtőt 4200+ vagy 4400+ dual core procin?
Tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest