Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@nH.
aktív tag
De vigyázzatok mert ez megbosszulja ha lecserélitek másikra!!!
Külön bekötöttem hogy mennyire remeg majd a kezemben majd leraktam és később véletlen belekaptam és itt jött a bosszú, elvágta az ujjam. Én meg válaszul nekiba..tam a falnak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
M@nH.
aktív tag
Megvan miért remegett a hűtésem. Ma kicseréltem a coolert rajta és a régin találtam egy repedést. Az új cooler igaz hogy lassabban forog és kisebb a légszállítása is de a proci nem melegszik jobban mint a régivel. Sajna csak 3 tűs volt a boltban de a lényeg hogy most már meglehet maradni a gép mellett.

-
M@nH.
aktív tag
Na jó most már tényleg aggaszt ez a hűtés. Ahogy elkezdek játszani (pl.:stalker, grid, vagy hasonló ami felhevíti a procit) a cooler 1700-at kezd pörögni és nem csak a ház zörög hanem a hűtés is, és szemmel láthatóan rezeg. Ha jól tudom a legtöbb cooler azért kivan egyensúlyozva nem? Mert vannak itthon ilyen 500Ft-s coolerek is és azok nem remegnek így. De ezt a ventit ami rajta van szvsz nem igazán sikerült egyensúlyban tartaniuk a gyártóknak. Mondjuk attól függetlenül hogy a szomszéd szobában is hallani hogy mikor játszok egész jól hűt.
Egy ilyen jó lenne rajta -
M@nH.
aktív tag
Még egy kérdés. nektek is remeg a proci hűtő ha rákapcsol egy kicsit? Mert ha odarakom a kezem akkor érzem hogy beremeg az egész (de csak egy kicsit)+ a gépházam is zörög tőle XD
-
M@nH.
aktív tag
OK thx

"Néhány intel lapra meg szinte alig lehet rátenni anélkül, hogy el ne törne a lap.
"
Jujj, ez durva
Még néhány 462-es amd hűtőnél volt olyan hogy bekellet neki szarni hogy beakadjon az a kis kampó és mikor sikerült hálát adtál az égnek hogy nem sarkaltad le a procit 
-
M@nH.
aktív tag
Helosztok most vettem egy ilyen coolert és megvook elégedve vele. Halk is jól is mutat ott a gépben
jah és persze jól is hűti a cpu-t. Viszont amit furcsáltam az az hogy mikor ráhúztam a hűtést a kis karral(AMD-hez használom) akkor nem olyan hűde nagy erő kellett hogy fent legyen. Nem úgy mint a gyári hűtőnél hogy majdnem átszakadt már az alaplap is
Vagy ez normális?szerk: jah TX2-est.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de a biosba mást ír.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)