Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Akkor jól gondoltam, kösz.
-
Llew
senior tag
Cseréltem volna a hűtő ventijét egy ilyen ARCTIC F9 PWM-re:

de ahol vettem volna csak ARCTIC Fan 9 PWM volt (máshol egyik se):

Nem vettem meg, mert szerintem nekem ez a fazonja miatt nem lenne jó.
Az a nagyon amatőr kérdésem lenne, hogy ez utóbbi milyen irányba fújja a levegőt? Mert csütörtökön elvileg lesz F9-es a boltban, amit forgathatok, és mindkét oldalával felszerelhetek. Ha mégsem lesz, akkor viszont ezt a másik fazon kellene megvennem, mivel a a régi venti repedt,szóval nem nagyon kéne azzal hajtani tovább, de ha ez rossz irányba fúj (nem rá a hűtőre, hanem le róla), akkor ezt a keret kialakítás miatt nem tudom megfordítani. Jól gondolom? -
Llew
senior tag
Megrepedt a TX2-esem ventilátora, szóval cserélni kell. Lehetőleg valami olyanra, amit az alaplap (Gigabyte GA-P35-DS3) szabályozni is tud, mert a gyárinál ez nem ment. Egy Arctic Cooler F9 PWM-re, vagy a Pro verziójára gondoltam, de az a nagyon amatőr kérdésem lenen, hogy ezek nem ház ventilátorok? Vagy az igazából mindegy ha a méret passzol? Ha nagyon mellé lőttem, akkor kérek javaslatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest