- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williams
aktív tag
Helló! Kipróbáltam a RealTemp-el is. Idle-be 28 fokot mér, a BIOS 25 fokot. Terhelve 51 fok, BIOS 46 fokot mér. De valamit nem értek a RealTemp-nél. Ha Settings-nél a Set TJ Max-ot beállítom 100 fokra (tudtommal ennyi a max ennél a CPU-nál, defaulton 85 fokra állítja a RealTemp), akkor ugyanazokat az értékeket kapom, mint az Intel TAT-al, és az Everestel is. Valaki homályosítson fel, hogy mi az amit rosszul tudok, csinálok. Az AC Alpine 7 hűtőnél akkor se hűt jobban úgy ahogy kellene szerintem, mert gyakorlatilag ha a két hűtőt összehasonlítom azonos programokkal, nem mérhető az elvárt hőmérséklet változás.
-
Williams
aktív tag
válasz
atika88 #1985 üzenetére
Üdv. Cpu E4300, alaplap MSI P35 Neo Combo-F. Mérés Everest-el, Intel TAT-al. Real Tempel ki fogom próbálni. BIOS hőfok általában bekapcsoláskor +2 fok a szobahőmérséklethez, terheléskor javarészt kb 20 fokkal kevesebbet mutat a BIOS. A hűtő tuti, hogy jól fennt volt, nem pattant ki a pöcök. Ráadásul kivett lapra raktam, hogy biztos, hogy jól felfeküdjön (lássam is). Megcibáltam, mozogni nem mozgott. Kipróbáltam az AC merevítőjével (ami alulról tartja a hűtőt), de semmi változást (legfeljebb 1-2 fokot) nem vettem észre.
Sgergi: Ventit mindíg le vettem, úgy raktam rá a hűtőt.
Pörp: lásd fennt, az AC merevítőjével is próbáltam azzal nem csinált "rongyot" az alaplapból.
Még okoskodok, de csak jövő héten tudok benézni megint a fórumba. Köszi mindenkinek.
-
Williams
aktív tag
Hellóka! Én is beszereztem egy TX2-t, de iszonyatosan nem vettem észre semmit, sőt még talán xarabbul hűt, mint az AC Alpine 7 hűtő. Pedig az AC egyszerű aluborda. E4300 alapon terhelve 65 fok és hasonló számomra horrorisztikus hőfokok. Húzva eléri a 80 fokot is. Ezt az AC is tudta. Kb ötször vettem le pasztáztam újra. Fel is políroztam, de semmit sem változik. Az alaplap az asztalon volt, úgyhogy ház szellőzés probléma kilőve. Valaki okosságot tud mondani? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged