Új hozzászólás Aktív témák
-
pimmi
senior tag
Szerintem a tx2 hangosabb,mert az mindig a max fordulaton megy.Viszont ha tényleg olyan jó a hűtő mint ahogy irják /sajna még az enyém a postán van/ akkor az is lehet hogy a pwm nem is fogja változtatni a fordulatot.Ezt azért gondolom mert nekem a 3,2ghz-es forrófejü prescotton volt egy tmg i2 hűtő, a pmw levette 1400 körülire a fordulatot /max2700/ és bármit csináltam nem emelte fel mert 55-58 c volt csak max a procc.Tehát ha tényleg jó akkor nem lessz hangja.
-
pimmi
senior tag
Jövőhét közepefelé lessz egy pár darab inteles orig négypines,ha valakit érdekel keressen meg. pimmi@freemail.hu
-
pimmi
senior tag
A másik hogyha a frezer a robosztusabb akkor hogy lehet hogy a kissebb lamellás tx hűt jobban?
-
pimmi
senior tag
"A kettőt fogdosva a Freezer robosztusabb, vagányabb hűtő, előnye hogy nem akad a propellerbe semmilyen vezeték, viszont a Hyper TX jobban hűt, ha nem is sokkal"
Részelet a 40-es hozzászólásból.Ezt hogy érti,hogy vagányabb.A tx nem vagány?Vagy ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Asztalos klub
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest