- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
sirdond #2776 üzenetére
a zalman mindegyik ventijéhez ad 5voltos folytást, ha csak az kell vedd a legolcsóbbat.
a plus jelölés pedig a 80 ill. 92mm-es ventiknél 4db szilikon pin-t takar a csavarok helyett. a 120mm-esnél nincs plus, mert ott alapból ad hozzá.
pár hsz-el ezelött linkeltem képet, ott láthatod.Más: illetve kapcsolódik...rá merjem tenni az 5voltos folytást? tetszeni fog az a lapnak? vagy nincs rá hatással...
-
lsc
nagyúr
válasz
sirdond #2776 üzenetére
Nekem sima f-2 volt, az sem rossz, viszont az is 3 tűs, tehát az előtét ellenállás kell, akkor nálam 1700 körül ment állandóan, az még tűrhető . Ha ilyet veszel akkor nem is kell cserélni a ventit, csak a hozzá kapott előtétet beraknod, az is jó . Én kicseréltem pwm-es ventire, azt már szabályozta a lap, de alapon is magas fordulaton ment, easy tune-val sikerült megoldani a pwm-es vezérlését .
-
lsc
nagyúr
válasz
sirdond #2773 üzenetére
Zalman zm-f2, a fotón látszik az az előtét . Vagy egy pwm-es venti 92 mm-es, vagy amit írtak előttem .
-
sgergi
veterán
válasz
sirdond #2769 üzenetére
Biztos nem, volt már kolléga, aki easytune-ban 1000 körülre tudta csökkenti. Nekem is ilyen lapom van, még régebbi bios van rajta, amin van voltage, és az olyan 1300 körül járatja. Easytune-hoz is kell, hogy legyen beállítva valami a ventivezérléshez, csak nem tudom, hogy mi, így próbáld ki mindegyikkel, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Goddess of Victory:Nikke
- Synology NAS
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Hálózati / IP kamera
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged