- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
TX2-esem van már néhány éve, és sajnos félek tőle, hogy eddig bírta, pedig nagyon jó kis hűtő. Ma hazajöttem és a gépet bekapcsolva arra lettem figyelmes, hogy nagyon hangos. Szétszedtem, és kiderült, hogy a procihűtő az. Lehúztam a bordáról, és ami elsőre feltűnt, hogy nagyon rezeg, rezonál az egész. De ha mozgatom (forgatom) akkor nem. Ha más pozícióba forgatom, akkor amíg mozgásban, forgásban van (+ utána pár tizedmp-ig) nem rezonál, majd ismét rákezd. Remélem érthető, ahogy leírtam, mozgatás, forgatás alatt azt értem, hogy a kezemben forgatom az egész hűtőt a műanyag kerettel együtt. Szészedtem teljesen, kitisztítottam, nem lett jobb.
Tudok vele kezdeni valamit, vagy szerezzek másik hűtőt inkább? (esetleg használtan TX2-es ventit)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux Mint
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest