- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Köszönöm a lehülyézést...
és még te emlegeted a "szegénységi bizonyítvány" szöveget. No comment!
"Kár hogy ezt :szóval sem írtam hogy hangtalan, viszont a sűvítéstől is messze van a 4830-ra írtam, igaz nem írtam oda, azt hittem érted, tévedtem " - Nyilván mert olyan "egyértelműen kiderült" a szövegkörnyezetedből, hogy mit is akarsz.
De persze azért is én vagyok a hülye, mert nem látok a fejedbe.
Tudod mit? Igazad van, tényleg rosszul fogalmaztam! Rákötöttem a ventit a gépre, meghallgattam. Nem "kattog", hanem inkább "ciripel"! Remélem, így már mindenki örül (főleg te), és most már boldogan rohan a nép megvenni ezt a remek, ciripelő ventivel szerelt hűtőt a boltba!
Szerk.: Ettől függetlenül minden előző állításomat fenntartom, annyi különbséggel, hogy a "kattogás" szót mindenki cserélje "ciripelésre", lsc lelki nyugalmának érdekében! Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 8 év garanciával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest