- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Egy kis javítás a hsz.-emhez: "Maga a TX2 nem egy rossz venti" - De, a ventije ultraszar, maga a hűtő nem rossz, ezt akartam írni.
"Mondjuk ha att-vel szabályozod a ventijét 2d-ben akkor nem olyan bonyolult a profilban a 3d-t is szabályozni ." - Mit szabályzol rajta? Hangtalanra szabályzod 3D-ben?! Grat!

"hogy hangos. Mert az [pont]. Ez azért elég gyenge érv, inkább nem is írok rá semmit ." - Kezdem azt hinni, hogy nem hallottál még hangtalan ventit.

"Mondjuk ez meg úgy igaz hogy Te hallasz ilyet, a többiekről várom a linkeket ." - Azt írtam, hogy többen is panaszkodtak a hangjára. Hogy kattogást hallottak-e vagy sem, azt nem tudom. Keress nyugodtan, nekem nincs kedvem. Amúgy elég sűrűn megfordulsz ebben a topicban, hogyhogy nem találtál még olyan hsz.-t, amit a TX2 ventijére panaszkodik?
"szóval sem írtam hogy hangtalan, viszont a sűvítéstől is messze van . Egyébként nem velem kell vitázni, meg kell csinálni ennyi . A harmadikra még mindig várok linket, elég szelektíven olvasol ." - [link] Vagy mégis?

Igen, szelektíven olvasok, olyan hsz.-okat keresek, amik az én problémámmal foglalkoznak, nem olyanokat, amik ezzel ellentétesek, hogy beleköthessek, mint egyesek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Napelem
- OLED monitor topic
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Borderlands 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Lian Li HydroShift II LCD-S 360CL - AM5 & AM4 felfogatókészlettel - GARANCIA: 2028.01.06
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- MSI Thin GF63 i5 / 16GB / RTX 3050Ti / 144Hz OLCSÓ GAMER!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest