Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Egy kis javítás a hsz.-emhez: "Maga a TX2 nem egy rossz venti" - De, a ventije ultraszar, maga a hűtő nem rossz, ezt akartam írni.
"Mondjuk ha att-vel szabályozod a ventijét 2d-ben akkor nem olyan bonyolult a profilban a 3d-t is szabályozni ." - Mit szabályzol rajta? Hangtalanra szabályzod 3D-ben?! Grat!

"hogy hangos. Mert az [pont]. Ez azért elég gyenge érv, inkább nem is írok rá semmit ." - Kezdem azt hinni, hogy nem hallottál még hangtalan ventit.

"Mondjuk ez meg úgy igaz hogy Te hallasz ilyet, a többiekről várom a linkeket ." - Azt írtam, hogy többen is panaszkodtak a hangjára. Hogy kattogást hallottak-e vagy sem, azt nem tudom. Keress nyugodtan, nekem nincs kedvem. Amúgy elég sűrűn megfordulsz ebben a topicban, hogyhogy nem találtál még olyan hsz.-t, amit a TX2 ventijére panaszkodik?
"szóval sem írtam hogy hangtalan, viszont a sűvítéstől is messze van . Egyébként nem velem kell vitázni, meg kell csinálni ennyi . A harmadikra még mindig várok linket, elég szelektíven olvasol ." - [link] Vagy mégis?

Igen, szelektíven olvasok, olyan hsz.-okat keresek, amik az én problémámmal foglalkoznak, nem olyanokat, amik ezzel ellentétesek, hogy beleköthessek, mint egyesek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- D-Link DIR-860L
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest