- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsunny
aktív tag
Most szerelem össze az új gépemet, és probléma akadt vele! Megosztom veletek is.
A sima Hyper 6 hűtő Gigabyte GA-K8N Ultra SLI alaplapra csak barkácsolás árán szerelhető fel! Ugyanis a rögzítő keret két sarka hozzáér az alaplapra integrált SMD ellenálásokhoz és egy IC-hez! Így le kell vágni belőle és máris jó lesz.
Pillanatra megilyedtem, hogy megszívtam vele
[Szerkesztve] -
djsunny
aktív tag
Pénteken meglessz a KHC-V81 (Hyper 6) hűtőm! Az 50g híján 1kilós réztömbre az a nehéz feladat fog hárulni, hogy ventillátor nélkül lehűtsön egy AMD Athlon64 3200 procit!
Kíváncsi vagyok megbírkózik-é a feladattal! Ha igen akkor:
[Szerkesztve] -
djsunny
aktív tag
Én úgy tudom, hogy az Athlon64 nem melegszik annyira mint a 3GHz P4!
Hátul van egy 12cm hűzhűtő és a tápegységben is van egy 12-es, ezek nem tudják átszívni a levegőt? Ha tényleg nem tudják átszívni a levegőt akkor rakok rá egy
CM SAF-S84-E1 ventit (13dB, 1400RPM, 15.75CFM) és ő majd segít a hátsó 12-esnek!
Nagyon szomorú leszek, ha nem fog menni passzívban! -
djsunny
aktív tag
Szerintetek egy Athlon 64 3200 procit le tud hűteni a sima Hyper6 úgy, hogy nem rakok rá ventit? A házam nagyon jól szellőzik, és nem tuningolom a procit! Milyen jó lenne ha passzívban menne a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest