Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dadmike
tag
nekem van mentésem az 5500hoz,még anno 2éve csináltam mentést,mert egy fórumtársamnak is voltak gondok a rommal,elküldtem neki az én mentésemet,email-ben,de nem működött neki,az én romom,nem ment fel neki recoveryből. hiába,egy és ugyan az a két telefon,nem működött neki,hibát irt ki neki.
-
dadmike
tag
valószínűleg nincsenek jól kalibrálva a szenzorok a beállításban. nekem is volt ilyen problémám ezzel a telóval anno. gyári beállítás segített rajta. nem kell a recovery-ben járkálni és ott álíitgatni semmit. rendszer alól,a biztonság menüpontban,lehet normális gyári visszaállítást csinálni,az is bőven elég. ha nem oldja meg az sem akkor szervizbe kell vinni,csak ők tudnak szoftverfrissítést csinálni saját célszoftverükkel. 4.4.2 kitkat a legfrissebb rendszer erre a telóra,csak azt tudják max rárakni. másik firmware-t,romot nem lehet rá tenni,erre nincs megoldás mint más telefonok esetén. kis csalódás volt nekem ez a teló annó,ezért is váltam meg tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest