- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Rohadtul nem csomagol sehova.
Minden kollégának gamer notija van, egyik sem akart PC építgetéssel foglalkozni. Ezek a 300-350k-s kis 4050/3050ti-al szerelt notik a közelében sincsenek.
Hangos? Ha játszok biztos hogy az, de fejhallgatóm van és pont nem hallom.
Melegszik? Nem kirívó, bőven van szellőzes a házon.
Tényleg mini itx? Igen, az.
Nincs itt semmilyen klikk, mindössze ez a ház annyira itx, mint amennyire sör az alkoholmentes. Hasonlít, de mégsem.Szerk: Amúgy tetszik kinézetre, csak lehetne vagy nagyobb, vagy kisebb.
-
d@vee
őstag
válasz
Neovenator #4 üzenetére
Egy 6 literes mini ITX konfigom van, az tényleg hordozható.
Sajna a vga csak egy Rtx3060, de egy ventisben nem találtam olyat anno, ami erősebb lett volna amikor megépítettem 2 éve. Ha nagy ritkán vidékre megyek, akkor csak betolom a hátizsákba és ott van egér/bill/monitor, csak a gépet kell bepattintani és mehet tovább a móka.
Ezeket a nagy miniket én sem értem, mert kicsinek nem kicsi, cserében a normál méretű dolgok sokszor csak kompromisszumokkal férnek el benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest