Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
senior tag
válasz
Neovenator
üzenetére
"A "neki megfelel" típusú válaszok pedig olyan szinten értelmetlenek, hogy nem magyaráznak meg semmit"
Akkor úgy írom, hogy az nem felel meg, vagy nem érne neki annyit, hogy egy kisebben mindent mindenhez centire kiszámoljon. Főleg ha esetleg egy ilyen dizájnja jobban tetszik, kár ezen gúnyolódni. Egy asztali gép berendezési tárgy is, nem csak szerszám.
Nem is kell ez mellett érvelni vagy magyarázni a választást szerintem. Nem árt az ember azzal, ha Era vagy Prodigy házat vesz, vagy bármilyen hasonlót, onnantól pedig teljesen az ő dolga.
Ezeket ráadásul úgy írom, hogy az Era nekem nem is tetszik. Stílusos, de nekem épp nem tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest