- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenovo/Asus aki szarik a támogatásra. Az AMD kiadja a megfelelő csomagokat, onnantól nem az Ő térfelén pattog a labda.
Én már januárban felhúztam a megfelelő drivert és kész. Nem függök a gyártótól, mert hajlandó vagyok 2 percet eltölteni a driver telepítésével.
Külföldi Ally fórumos mémeket beszúrom ide is:
-
Ezek a handheld cuccok gyakorlatilag laptopok.
Azért az egy szignifikáns differencia, hogy míg amit te is említesz, Y gyártó maga reszeli a drivereket, ha nem azt használod, akkor üzemzavar léphet fel. Szerencsére a Z1-nél ilyen nincs.Nem egyszer volt, hogy behozták a szervizbe a gépet, hogy "BGA-s" mert játék közben dobja a kéket. Friss OS, megfelelő sorrendben a megfelelő drivereket felhúztuk és megjavult. Majd hozta vissza a jobbágy egy hét múlva, hogy megint szar. Kutya baja nem volt a cuccnak, csak gondolta majd Ő okosabb lesz mindenkinél és frissíti a drivereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest