- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#36531588 #73 üzenetére
Nem fontos, csak leírtam. Hogy képben lehess, én nem vagyok egyik oldal felé sem elvakult. Persze, bárki bármit leírhat, még azt is, ami nem igaz - nem ellenőrizhető. Ettől függetlenül én úgy éreztem, ezzel azt tudom bizonyítani, hogy nem állok egyik oldal mellett sem (azt veszem, ami számomra az adott körülmények között a legjobb ár/értéket képviseli). Most Intelem van, mert az volt jobb (bár régi masina az i5 4590S, de procierőben még mindig viszi a játékokat). Vagyis nem akartam egyik oldal felé sem elbillenteni semmilyen mérleget, csak megjegyeztem. Mint amikor valaki berak egy pattogatott kukoricás képet, mert élvezi a 'műsort' (ezért is kezdtem azzal, amivel). Illetve megjegyeztem, hogy a két eset nem teljesen ugyanaz - persze egyszerű felhasználóként mégis ugyanaz: nem tudod használni a gépedet 'alapon'; de aki itt van, az nem egyszerű felhasználó.
-
válasz
#36531588 #71 üzenetére
Bagoly mondja bögölynek....
Bocs, de ez kihagyhatatlan volt. Tudod, beindul valami nálam, amikor egy elvakult illető mondja egy ellentétes oldalúnak, hogy elvakult.
De ha már itt tartunk: teljesen más az, ha egy proci azért nem működik, mert túl magas VSOC értéket adott meg a gyártó (amit lehet korrigálni teljesítményveszteség nélkül); mintha egy procit annyira a végsőkig hajtanak, hogy vissza kell venni a teljesítményéből is, hogy működhessen. Mondom ezt Intel proci tulajként...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest