- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#36531588 #73 üzenetére
Nem fontos, csak leírtam. Hogy képben lehess, én nem vagyok egyik oldal felé sem elvakult. Persze, bárki bármit leírhat, még azt is, ami nem igaz - nem ellenőrizhető. Ettől függetlenül én úgy éreztem, ezzel azt tudom bizonyítani, hogy nem állok egyik oldal mellett sem (azt veszem, ami számomra az adott körülmények között a legjobb ár/értéket képviseli). Most Intelem van, mert az volt jobb (bár régi masina az i5 4590S, de procierőben még mindig viszi a játékokat). Vagyis nem akartam egyik oldal felé sem elbillenteni semmilyen mérleget, csak megjegyeztem. Mint amikor valaki berak egy pattogatott kukoricás képet, mert élvezi a 'műsort' (ezért is kezdtem azzal, amivel). Illetve megjegyeztem, hogy a két eset nem teljesen ugyanaz - persze egyszerű felhasználóként mégis ugyanaz: nem tudod használni a gépedet 'alapon'; de aki itt van, az nem egyszerű felhasználó.
-
válasz
#36531588 #71 üzenetére
Bagoly mondja bögölynek....
Bocs, de ez kihagyhatatlan volt. Tudod, beindul valami nálam, amikor egy elvakult illető mondja egy ellentétes oldalúnak, hogy elvakult.
De ha már itt tartunk: teljesen más az, ha egy proci azért nem működik, mert túl magas VSOC értéket adott meg a gyártó (amit lehet korrigálni teljesítményveszteség nélkül); mintha egy procit annyira a végsőkig hajtanak, hogy vissza kell venni a teljesítményéből is, hogy működhessen. Mondom ezt Intel proci tulajként...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest