- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
GaBBoR
tag
Úgy gondoltam, ha már egy TFT-re áldozok, akkor azt mindenre lehessen használni, így játékra is. A BenQ 19''-osa 12ms-el jó lenne, csak nincs S-Video bemenete.
De úgy fest, hogy picit elhamarkodtam a topic nyitást, mert találtam egy tv-tunert vga kimenettel, és még s-video/component video bemenete is van. Pedig már egy hete túrom a keresőket, csak a legkézenfekvőbb oldalt nem néztem meg:
[L]http://www.aver.com/products/tvtuner_AVerTV_box9.shtml[/L]
Azt hiszem töröltetem is a témát. -
GaBBoR
tag
popUP! :F
-
GaBBoR
tag
UP!
-
GaBBoR
tag
Hi!
Van egy asztali dvd lejátszóm, és szeretnék venni egy TFT monitort, majd össze kéne kötni őket. Sajnos eddig olyan TFT-t nem találtam, aminek van S-Video bemenete, és kicsi a reakcióideje. Először a Neovo-ra gondoltam egy X-19AV-re, amihez lehet kapni Tv-Tunert, de az 25ms-es. Aztán kinéztem a BenQ új 19''-os
TFT-jét 12ms-el, viszont ezen csak DVI és D-Sub csati van.
Szóval egy olyan átlakítóra lenne szükségem, amin van minimum egy S-Video (vagy Component video) bemenet, és egy D-Sub kimenet. Az sem hátrány, ha az átalakító egyben Tv-Tuner is :) Lehet ilyet kapni egyáltalán, emberi áron? Eddig egy átalakítót találtam (S-Video, Vga, Dv, FireWire, Composite oda-vissza), de az 160k Huf volt.
Mielőtt bárki megkérdezné mi értelme ennek.. Van egy gagyi Tv-m, aminek képernyője úgy 48cm. Új Tv-t nem akarok, viszont egy TFT monitort igen, mert sokat ülök a gép elött. Egy ilyen átalakítóval egy kis hely szabadulna fel, és még pénzt is spórolnék (remélem).
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- The Crew sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest