- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximus
csendes tag
Alakul a dolog, letöltölttem mindenféle segédprogramot az oldalról.
A gond az volt, hogy a diagnosztikai partíció le lett törölve korábban, így nem volt mit behozni az F10 nyomogatásával...
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy fogom rávenni ezt a gépet arra, hogy CD-ről bootoljon, mert eddig nem nagyon akart...
Opciónak viszont csak ''cserélhető egység'' vagy vmi ilyesmi van meghatározva... -
Maximus
csendes tag
1) Kerestem neten, hogyan lehet resetelni a BIOS-t, de csak a ''Tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot 4mp-ig'' módszer volt. Az meg nem törli a CMOS-t.
2) Az F10 működik. Legalábbis amint betölött a Windows.
Amúgy az F10-t akkor kellene megnyomni, amikor a jobb felső sarokban megjelenik egy kis felirat...ami persze nem jelenik meg valójában.
[Szerkesztve] -
Maximus
csendes tag
Kihagytam, hogy már majd minden funkcióbillentyű-kombinációt végigpróbáltam.
-
Maximus
csendes tag
Üdv!
A következő a gond: A fent említett Compaq Armada notebook BIOS-a le van védve jelszóval. Ez még nem is lenne gond.
Viszont a kis ablak után, ami a jelszó beírását igényli, rögtön tölt a windows. Nem ad lehetőséget a BIOSba való belépéshez.
Hiába fekszem neki az F10-nek már bekapcsoláskor rögtön, akkor sincs semmi hatás.
Jelszó után szintúgy.
Van valakinek ötlete, hogy mégis milyen trükkel lehetne bejutni a biosba?
Köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- MSI MPG B550 GAMING PLUS Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest