Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nokia N9 - az első mohikán
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
dehogynem sőt a wikipédia szerint a FF is küld kukikat a GOOGLE-nek a böngészésről stb.... de persze ez senkit nem érdekel csak fújjj a csúnya Chrome...
Hát én nem értem, amikor az emberek az iwiw,az msm meg a többi portálra gyakorlatilag kirakják az életüket még mit lophat a google ?
kb azt aí tényt hogy most a ph-ra írtál meg azt hogy merre jársz a neten. de persze a google-t csak ez érdekli riki merre jár külön elemzik
baromira nem éerdekli őket célzott reklámokra kell . abba meg nem lehet belehalni ha a google kereső pl a SAAB-szóra nekem kiadja azokat az oldalakat amiről úgy gondolja hogy az engem érdekel. a mintám alapjánde mindegy fogadjuk el hogy van akit zavr , egyébként van aki már az iwiw-et is betiltaná és társait szóval van akit zavar.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Le Mans Ultimate
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- S22 Ultra 512/12
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
baromira nem éerdekli őket célzott reklámokra kell . abba meg nem lehet belehalni ha a google kereső pl a SAAB-szóra nekem kiadja azokat az oldalakat amiről úgy gondolja hogy az engem érdekel. a mintám alapján