- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Bari
Modder
Szia
Köszi az ötletet de kb 4× kezdtemmár teljesen ujra ezt a pályát, a végén kénytelen leszek a pályakodot irkálni -
Bari
Modder
Sziasztok
Nosztalgiábol elkezdtem játszani a cimben emlitett játékkal, a 9. küldetésben elakadtam, egy bázison fel kell robbantani a rádió antennát, a hozzá tartozó épületet, egy bunkert és másik 2 épületet, ezek a térképen megvannak jelölve piros körrel, az épületeket felrobbantottam, + 1 tankot ami elzárná a menekülési utvonalat, az emberek nem sérültek. Menekülni peddig egy tehergépkocsival kellene. Már minden emberkét kinyirtam, csak a 2 másik tank maradt meg ami nem zavar ( de ezeket nem is kelett volna kinyirni ). Az embereket beszálitom az autoba, és a térképen jelzett irányban elhagynám a pályát, de valamiért nincs vége a küldetésnek. Jó lenne ha tudna valaki segiteni.
Előre is köszi a segitséget
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest