- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolcsi20
senior tag
nekem 1 olasz verziót sikerült letölteni anno, nagynehezen végig is vittem, de nem lenne hozzá magyarítás? csak sima magyar verzió létezik?
arra nem gondoltak hogy vki külföldi nyelven szerzi be?
-
Vigneau
félisten
Ennyi lenne az össz pálya? 8+8+4? Ha igen, akkor végeztem is...
Ez gyors volt, magamhoz képest.
-
Vigneau
félisten
A tengelyhatalmak oldalán Tel El Eisa lenne az utolsó küldetés? Jó hosszú volt, nem mondom.
A szövetségesek oldalán nagyon szivatós az első küldetés, eléggé fel kell kötni a gatyát a támadás visszaverésére. Újra kell kezdenem, amint látom. -
Vigneau
félisten
No, én is nekiláttam végre a második résznek. Nem rossz, de nem a pepecselőknek találták ki. Volt olyan küldetés, hogy a rejtett dolgokat már nem is volt időm felderíteni...
-
metaldog
aktív tag
Hi nekem is megvan a phase two felrakom de csak egy kék kis ablak jelenik meg amiben állandóan az van írva keresi a lemezt és nemtudok játszani vele ilyenkor mit kell csinálni? Mert már próbáltam a deamon tools-al is vakerálni abból is 4 es van fent.
-
JagdPanther
aktív tag
megy az eredeti játék a dvd-je nélkül? a félreértések elkerülése végett a boltban vásárolt játék dvd-je kell e a játék minden egyes indításához?
-
JagdPanther
aktív tag
próbáltad itt: Bővebben: link? azon a fórumon többen megfordulnak mint ebben a topicban
-
fendre
tag
Help me pls! Mik a titkos küldik (2 db) azon a német-olasz pályán mikor csapdába kell csalni mindig a briteket, olasz tankokat használva csalinak?
-
naraku
aktív tag
Hi Nekem nagyon bejön ! Szerintem az a leggjobb stratégiai game!
-
bogarfx
aktív tag
Akkor jo!
-
bogarfx
aktív tag
Mikor jelenik meg a game?
vagy mar megjelent?
Mar en is nagyon varom -
fendre
tag
válasz
JagdPanther #178 üzenetére
Ha az első rész tetszett, akkor ez is be fog jönni
-
fendre
tag
válasz
JagdPanther #176 üzenetére
Az én kérdésemre nem tudod a választ véletlenül?
Szerk: #172
[Szerkesztve] -
JagdPanther
aktív tag
bocs hogy ilyen későn válaszolok.
Értelmezésedben mi a különbség a vadászpáncélos és a páncélvadász között?
Noha mindkét típus ugyanazt a célt szolgálja -az ellenséges harckocsik megsemmisítését- a kettő mégsem ugyanaz! A páncélvadászokat sokkal inkább mint önjáró páncéltörő lövegeket lehetne aposztrofálni. Általában korszerűtlen harckocsikat alakítottak át páncélvadászokká azáltal, hogy a torony eltávolítása és a felépítmény módosítása után páncéltörő löveggel fegyverezték fel őket. A páncélvadászok legfőbb ''ismertetőjele'' a nyitott küzdőtér. Németország számos páncélvadász típust fejlesztett ki a háború folyamán, melyek közül talán a legismertebb a Marder-típuscsalád. A páncélvadászokat a hadvezetés csak átmeneti megoldásnak szánta, amíg el nem készülnek a hatékonyabb vadászpáncélosok.
Amúgy a Ferdinand / Elefant hivatalos besorolása talán önjárú páncéltörő löveg
a Ferdinand/Elefant hivatalos elnevezése: Panzerjäger Tiger(P) - Ferdinand / Elephant Sd. Kfz. 184 - ergo: a fentebb vastag betűkkel említettek szerint tényleg önjáró páncéltörő löveg= páncélvadász az Elefant/Ferdinan .
forrás: 1. válasz panzerkeil.dre.hu, 2. válasz achtungpanzer.com. max akkor hiszek Neked ha minimum történész vagy vagy konkrétan a haditechnkiában dolgozol. köszönöm. -
yerico
senior tag
Nagyon egyszerű. Ha az ágyú lőtt, akkor mozgok, simán ki lehet érni a lövedékének hatósugara alól. Amúgy fél másodpercre elég megállni, -1 tank, mozgás, amíg be nem csapódnak a lövedékek, fél mp-es megállás.....
Az ágyúk legénysége is kb. 0.1 mp-ig él, ha elérik a mesterlövészek. Az önjáró lövegek ellen meg meg ott vannak a panzerfaustosok / bazookások.. Az ágyúk meg amúgy is híresen szarok mozgó célpont ellen. Ja, és a gyalogság gyorsabban mozog, mint a tankok! A 8-10 ágyú közül egyszerre rossz esetben is csak 2-3 lő. Persze ilyenkor nem feltétlenül kell frontálisan támadni, az oldalsó irány jobbnak szokott bizonyulni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
yerico
senior tag
válasz
JagdPanther #164 üzenetére
Értelmezésedben mi a különbség a vadászpáncélos és a páncélvadász között?
Amúgy a Ferdinand / Elefant hivatalos besorolása talán önjárú páncéltörő löveg.
[Szerkesztve] -
yerico
senior tag
Szerintem eléggé gyengére sikeredett, mint új játék, sokkal inkább egy közepes kiegészítő, de mindegy.
Az marhaság, hogy csak harckocsikkal lehet végigcsinálni mindent. Gyalogosokkal is végig lehet vinni, mégpedig könnyen. Kell 6 bazookás, 4 orvos, 6 mesterlövész, és igény esetén egyebek. Ezzel simán ki lehet szerdi bárkit és bármit veszteség nélkül. A fenti csapatom nekiugrott egy Tigrisből, 2 Panzer IVF2-ből, 1 Panzer 3F-ből és egy Bisonból álló csapatnak, akiket némi gyalogos is kísért. Simán, veszteség nélkül meglettek. A bazookások egy sorozata elég bármilyen jáműnek, 6 mesterlövész meg garantálja, hogy gyalogos ne érjen a közelbe.Jó, a repülő ellen nem véd, de az ellen igazából semmi sem. -
dukari
csendes tag
Sziasztok!
Valaki már végigjátszotta? Szerintem nagyon jó, csak talán egy kicsit egyszerű és kevés az a 20 pálya.
Már alig várom a harmadikat -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #165 üzenetére
Vagyis páncélvadásza
-
Darth_Revan
veterán
válasz
JagdPanther #164 üzenetére
Mind1,a lényeg,hogy ha megszerzi az Elefántot és belerakja a hősét+a legtapsztaltabb személyzetét,akkor neki lesz az egész pályán a legerősebb tankja
-
Darth_Revan
veterán
válasz
JagdPanther #161 üzenetére
-
ÁDI
aktív tag
válasz
JagdPanther #161 üzenetére
Egy ''JagdPanther-től'' ez a minimum, kérem szépen.
-
JagdPanther
aktív tag
válasz
Darth_Revan #160 üzenetére
kukacoskodjak?
az Elefant/Ferdinand nem tank, hanem páncélvadász!
na jó ez tényleg kukacoskodás. sry.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #159 üzenetére
Jah és ha ügyes vagy,akkor így megszerezheted az elefánt tankot is...a hőst+tapasztalt személyzetet beleültetve jó kis tank
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Darth_Revan #157 üzenetére
A lángszórós tipp nagyon tetszik!
A barlangot este megtaláltam.
Az arabot nem, de tevét gyógyítottam
(bár, nem kaptam érte semmit).
A tigris meg leszedte a lángszórósaimait. 3/1 teljesítve. -
Darth_Revan
veterán
Azért,mert a domb alján levő tankokban már van személyzet! A lángszóróssal szedd ki őket
Az alagútot megtalálod,ha a dombon,ahol a foglyok vannak,bal oldalt a rábortűzhöz küldesz 1 embert,mert ott van az alagút bejárata
Az arab csávó asszem a map jobb odlalán van,a sinek mentén levő házaknál,de nem tuti
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Darth_Revan #155 üzenetére
Kösz a választ.
De, hol van az alagút rendszer? Arab csávót nem is láttam még, csak tevét szaladgálni. Vagy egy tevén ül? (Ezt jó lesz megoldani!)
A lerobbant tankban nincs személyzet! A bázishoz közeli, bal oldal felé lévő Sherman-ba beszállnak (javítás után), de a 88-as lövegek dombjának aljában lévő 2 félébe nem. Sem az ''erdeti'' személyzet, sem a kiszabadítottak közül. -
Darth_Revan
veterán
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Darth_Revan #152 üzenetére
Kááááár...az angol verzió 1,5 órámba került.
Pár kérdésem lenne:
Az angol-demoban sajna én egy rejtett feladatot sem találtam/oldottam meg. Neked 2 kész van, ugye? Mik azok?
Miért nem szállnak be minden megjavított roncs tankba a vezetők? (csak 1 Shermant tudtam így használni). -
Dying Fetus
tag
most töltöttem le a panzer 2hun demo ját benyomtam mindent maxra és nagyon tetszik sztem überfasza
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Darth_Revan #150 üzenetére
Menteni lehet benne?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
JagdPanther #149 üzenetére
Nézd a jó oldalát,legalább jobban fut,mint Achim demója
-
JagdPanther
aktív tag
válasz
Darth_Revan #148 üzenetére
nem rossz csak kár h ennyi az összes cél ebben a demóban vmi komplikáltabbat vártam
-
Darth_Revan
veterán
Megjelent a PANZERS Phase Two teljesen magyar nyelvű demója,ami a teljes játékból tartalmaz 1 pályát,név szerint Tunisz. A demó letölthető a www.panzers.hu ról!
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Darth_Revan #145 üzenetére
Nem tudom mi baja lehetett a rendszernek, de így van mire fognunk a vereséget
Single-ben szerintem nem lesz semmi baj, csak már jönne!
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Darth_Revan #143 üzenetére
Konfigom az adataimnál (bár a Ti4200 helyett, 9600Pro volt), a másik gép meg SOKKAL erősebb volt (AI-k voltak az ellenfelek, ők nem tudom mivel játszottak
).
Az menet elején minden ok. volt, de kb. 5perc után szaggatott. Gondolom megindult az AI-csapat és sok egységet kellett a szervernek számolnia. Hát ez van (volt).
Beállítás 1024x768, high,árnyék:közepes volt (nálam), kollégánál minden max.
Az meg, hogy az én utánpótlás dobozom javította az ellenfelet is, kijezetten nem tetszett. Mondjuk az meg igen, hogy engem meg javítottt az övé.
:
[Szerkesztve] -
ÁDI
aktív tag
LAN-tapasztalat:
2vs2-be nyomtuk,a legrosszabb, hogy szagattot egy idő után; jó ötlet, hoy le dobhattál utánpótlás dobozokat; kicsit hülyeség, hogy az ellenfél utánpótlás doboza téged is javít;domonation módba nem tudtunk foglalni pontokat (biztos mi vagyunk a bénák,nem a progi hibája...). Kb. ennyi.
A szaggatáson kívül jól játszható kis demo ez !
Várjuk a fullt! -
ÁDI
aktív tag
Vasárnap lan-on kipróbáljuk
.
Hát, hogy szinkronosan fog kijönni, ehhez nem tudok mit hozzá tenni. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Dying Fetus #137 üzenetére
De cserébe legalább jó minőségű magyar szinkront kapunk
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Dying Fetus #137 üzenetére
De cserébe legalább jó minőségű magyar szinkront kapunk
-
Dying Fetus
tag
válasz
JagdPanther #135 üzenetére
de engem pl igen csak a magyar verzióra sajna még töbet kell várni mint a többire és ez nagyon szar
-
Darth_Revan
veterán
Hát a multi demo hostolás terén még picit bugos
-
JagdPanther
aktív tag
na mi van senki(t) nem jáccik/érdekel az eddigi legjobb magyar RTS folytatása?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
JagdPanther #133 üzenetére
Párdon,félre olvastam
Ezen az áron tényleg még a hülyének is megéri
-
JagdPanther
aktív tag
válasz
Darth_Revan #131 üzenetére
csak akkor kapsz ajándékot ha magad mész el érte ha portáz(tat)od akkor csak ingyen küldik
ja lehet télleg megveszem ilyen áron... -
Darth_Revan
veterán
Azért a kritikusok is örülhetnek,ugyanis Stohl Buci kapta meg Jeffrey S. Wilson szerepét
Ezt csekkoljátok: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
IGGEEENNN!!!! MEgjeletn a multiplayer demo!! Bővebben: link Tessék tölteni!!!
Ezenkívűl beindult a hivatalos magyar oldal! www.panzers.hu Bővebben: link
Ott van 1 érdeeks info! Mégpedig,aki postán rendeli,annak a postaköltséget álja a STORMREGION+ajándékba kapunk nyakbaakasztót vagy egérpadot! Jah és az ára a játéknak 7990Ft lesz!!! De szép nap lett ez -
JagdPanther
aktív tag
válasz
Darth_Revan #128 üzenetére
na ezek már jobbnak tűnnek! egyébként a megjelenési dátumhoz kapscolódóan:
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #128 üzenetére
Utánna kérdeztem és tényleg augusztus 15-én jön,mert nem készült el időben a honosítás...kár
De azt a pár hetet már kibírjuk
-
Darth_Revan
veterán
Na a szinkronhanghoz fűződően: Bővebben: link
Az a megjelenési dátum remélem csak félreírás,de rákérdezek... -
Darth_Revan
veterán
Rájött már valaki,hogy mi a 3 rejtett küldetés a demóban?
-
Vigneau
félisten
válasz
Darth_Revan #117 üzenetére
Pont erre a dátumra voltam kiváncsi...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
JagdPanther #124 üzenetére
1) Már mozog a szereplők szája
2) A szinkron garantáltan jobb lesz az előzőénél -
JagdPanther
aktív tag
válasz
Darth_Revan #123 üzenetére
csak kár h amikor megjelenik akkor kb 10 pénzbe fájna...nem baj azér megpróbálok gyűjteni rá!
de egyébként az 1nek csak két hibája volt
1:nem mozgott az emberek szája beszéd közben
2: a szinkronhangok nem naon tetszettek föleg a von Gröbel-é remélem azé most jobbak lesznek... -
Darth_Revan
veterán
válasz
JagdPanther #122 üzenetére
Szeritnem alapból ne a ''másik verziót'' próbáld
-a demókkal simán el tudod dönteni,hogy kell-e
-az eredetivel gond nélkül tudsz játszani többjátékos módban a GameSpy szerverén
-híres magyar szinészek szinkronizálták a játékot,szóval már csak ezért is megéri megvenni! -
JagdPanther
aktív tag
válasz
Darth_Revan #121 üzenetére
egyébként ha nem lesz jó ''egy másik fajta verzió...'' akkor megveszem mer ennyit megérdemelnek mégis magyar srácok szellemi terméke...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
JagdPanther #120 üzenetére
Hát azt a magyart aki letölti,minthogy megvegye,legszivesebben kitoloncolnám
-
JagdPanther
aktív tag
válasz
Darth_Revan #119 üzenetére
hát vagy VÉLETLENÜL(hangsúlyozom VÉLETLENÜL) elTÉVED az ember vmi torrentoldalra ott már biztos azok a csúnya rossz gonosz stb bácsik feltörték és majd a herpeszes szájú gonosz rossz stb Ödönkék leszedik... pfúújjj warez!
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
válasz
JagdPanther #118 üzenetére
A legkorábbi külföldi megjelenéskor jön MO-on is..elvileg
-
JagdPanther
aktív tag
én meg a végleges verziót...
juli 22-én jelenik meg HIVATALOSAN Angolhonban... vagy MO-n talán elöbb is?
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Darth_Revan #115 üzenetére
Én a végleges demo-verziót várom.
Már aranyon van, olvastátok? -
Darth_Revan
veterán
Nem próbálta még valaki Achim demóját?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
JagdPanther #113 üzenetére
Na ezt én se tudom
Pedig azt írták
-
JagdPanther
aktív tag
válasz
Darth_Revan #110 üzenetére
de hol lehet videjót csainálni?
-
JagdPanther
aktív tag
aha végig is toltam 2 szer
-
Darth_Revan
veterán
Na próbálta már valaki Achim demóját?
-
Darth_Revan
veterán
Most olvasom,hogy a demóban van lehetőség 15percnyi átvezetőt csinálni! Jó kis demo az az érzésem
-
Darth_Revan
veterán
KINT VAN A DEMÓ!! VÁÁÁÁ!!!
Ahogy mondani szokás,bontsad tőcsed
Bővebben: link
-
Darth_Revan
veterán
Július 8-én jön a demó!
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Darth_Revan #105 üzenetére
Remélem igazad lesz
A Blitkrieg-ben már szereztünk (FRIZ-zel) egy kis tapasztalatot az ilyen mókában.
Hát, lássuk már azt a medvét... -
ÁDI
aktív tag
válasz
Darth_Revan #103 üzenetére
Hát..., napról napra közeledünk a júlishoz
''Red five, standingby'' -
Darth_Revan
veterán
áp
-
Darth_Revan
veterán
Na,rajongók! Tessék írni!
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Hát,ráértem 1 kicsit (
),ezért itt a Gamespot előzetese a Phase Two-ról!
Codename: Panzers, Phase Two a hónap végén esedékes(időközben eltolták következő hónap végére),és ez alkalommal nem kell félni,hogy elveszik a versengés közepette. Az első játék a sorozatban, a találó című Codename: Panzers, Phase One, tavaly szeptemberben jelent meg(nálunk mondjuk júliusban) a nagy izgalmat keltő hatalmas stratégiai kiadások,mint Rome: Total War és Warhammer 40,000: Dawn of War melett. Mégis, a játéknak sikerült,hogy ráfigyeljenek a tökéletes játékmenete, elpuszthítható környezet, és dögös stratégiai újításaival. Sikerült rátennünk a kezeinket egy közel kész verziójú Phase Two-ra, és eddig elmondhatjuk,hogy megtart mindent amiért szerettük a Phase One, de új tartalmat ad, e melett néhány újdonságot.
Észak-Afrika tökéletes tank csatára, de gyilkosság ha egy szegény gyalogos vagy a nyílt tűzben..
Amikor elsőnek indítjuk Phase Two-t, az első észrevehető újdonsága a játéknak,a lehetőség,hogy játszunk mint partizán vagy gerilla harcos, továbbá a hagyományos Szövetséges és Tengely oldal. A partizán oldal 1 bónusz oldal, és az első két kampány teljesítésével érhetjük el. Phase Two elmozdítja a fókuszt a háborúról Phase One-tól, mivel a kavicsos homokkal borított Észak-Afrikában indul, a buja növényzetű Európa helyett. Van egy olasz és egy jugoszláv hadjárat is. Nyilvánvalóan ez azt jelenti,hogy új nemzetek fedezhetőek fel a játékban,névszerint az olaszok. Vannak új irányítható hősök is, új rendelkezésre álló egységek, és egy teljesen új felfedezhető történet. A többi valós idelyű stratégiai játékkal ellentétben, nagy hangsúly van a történeten is a Phase Two-ban, mivel rengeteg átvezető és naplő bejegyzés van,hogy összerakja a változó küldetéseket.
Nem meglepően, a játékmenet a Phase Two-ban nem sokat változott, ami várható volt, mivel ez egy közvetlen folytatása az elődjének. Egyszerűen nicns sok idő piszmogni; már ha lett volna rá szükség. A játékmenet mechanikája a Phase Two-ban tökéletes maradt, és teszik ahogy több háborús játékot összekevertek a valós idelyű stratégiával. Példaképp, ez az a játék ami nagy figyelmet szentel a taktikára, a valóságos fegyver és jármű modellezés melett. Hagyományos gyalogos nem tud elpusztítani egy tankot fegyverével (mint más játékokban). Ebben a játékban, szükségünk van olyan fegyverre ami áttöri magát a tank páncélján, mint egy másik tank vagy a páncélököl. Ez nagy hangsúlyt szentel arra,hogy legyen egy kiegyensúlyozott osztagunk,ami elbánik minden féle ellenséggel. Szóval amíg hagyot,hogy a tank-ölő egységek a tankra koncentrálnak, összetudod vonni a gyalogosaidat egy épületben,hogy védelmet nyújtsanak,vagy hogy bónuszt szerezzenek más gyalogos megsemmisítésével.
Az új kavicsos helyszín és a néhány újítás melett, Phase Two eléggé úgy néz ki,mint a Phase One. Ami azt jelenti,hogy még mindig átkozottúl jól néz ki, még akkor is ha már kezd öregedni az új generációs stratégiai játékok melett. Apró részletek, mint ahogy a tank mozog a felfügggesztésén. Mindezek melett, a 3d motort (Gepard) használja még mindig a játék a valós idelyű átvezetőknél, és lenyűgöző,hogy milyen jól néz ki a grafika közelről. Az Észak-Afrikai pályák szokatlanul nagyok,de mivel főleg csak sivatagok,ezért van néhány épület amit a gyalogosok elfoglalhatnak.
A kényelmes oktató rész gyorsan megtanít a játék kezelésére és bemutatja a Phase Two újdonságait.
Alapvetően, minden egységnek van egy korlátozott látó távolsága. Azon kívűl van a ''fog of war''. Azonban, gyakran meghaljuk a közeledő egységeket,mielőtt meglátnánk őket, és a játék kitesz egy ikont,hogy az embereink milyen hangot hallanak (például motor hang) és hogy melyik irányból jön. Az éjszakai csaták bevezetésével, már van fényszóró ikon is,és láthatjuk a közeledő egységeket már távolról is (ha be van kapcsolva a fényszórójuk). Ez ellenünk is jó, mivel bekapcsolhajtuk a fényszórónkat,hogy jobban lássunk a sötétben, de ekkor válallnuk kell a rizikót,hogy az ellenség messziről felfedezhet.
Újításként az egyjátékos kampány melett, a játék tartalmaz skirmish(csete-paté) és csapat skirmish módot,mint az előző részben. A többjátékos rész is tartalmaz skirmish és csapat skirmish módot maximum 8 játékos számára. Ezen a ponton, Phase Two is nagyot alakít, és úgy látszik folytatni fogja az erős játékmenetet amit az első rész hozott. Remélhetőleg több játékosnak lesz lehetősége kipróbálni a közeledő nyári szélcsendben.
Írta:Jason Ocampo, GameSpot
Új screenshotok:
Videók a játékból:
Na,remélem ennek köszönhetően több mindenki kedvett kapott a játékhoz! -
Darth_Revan
veterán
Új screenshotok!
Bővebben: link -
Darth_Revan
veterán
Júliusban jön a Phase Two
-
ÁDI
aktív tag
up
-
Darth_Revan
veterán
Megjelent 2 új videó!
Bővebben: link -
Darth_Revan
veterán
up
-
Darth_Revan
veterán
Megnéztem a videót és a screenshotokat...nagyon ígéretesnek tűnik!
-
Darth_Revan
veterán
Elérhető a Phase Two 2005-ös E3 trailere! Bővebben: link (26,3MB)
Exkluzív E3-as screenshotok:
Bővebben: link (12,7MB)
Bővebben: link (4,2MB)
Bővebben: link (2,1MB)
Szép kis adag -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #89 üzenetére
Nem próbáltál az ecobittel beszélni?
-
Darth_Revan
veterán
Már hivatalos lett,hogy a Phase Two-ban az amerikai hősnek (Jeffrey Samuel Wilson) a Robotzsaru (Peter Weller) fogja adni a hangját! Más kérdés,hogy a magyar verzióban mi valósul meg ebből...(sztem semmi,max csak,hogyha a Robotzsaru magyar hangját adó zsinész segítene a Stormregion-nak)
-
Vigneau
félisten
válasz
Darth_Revan #86 üzenetére
Végre valami jó hír, ideje volt már...
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #84 üzenetére
Sorry, de mégsem tudok elmenni.
Egyébként mulit holnap este/délután? -
Darth_Revan
veterán
Hajrá STORMREGION! -
Darth_Revan
veterán
up
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #82 üzenetére
Erre mostmár te is mész/jössz?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Polacheck #78 üzenetére
Elmondom hogy zajlott az előző, és akkor tudod hogy mire számíthattok:
Tehát 10-kor kezdtünk, és az utolsók negyed 8-kor mentek el. Üdítő volt
rogyásig, ebédet netpincértől rendelt mindenki kívánsága szerint, természetesen mindent a cég fizetett.Kezdésnek mindenki kapott 1-1 single pályát, amit alaposan kitesztelt és leírta amit gondolt: bugot ha talált, ötletet stb. Utána csapatokat alakítottunk. és
kezdődött a multi, egyenes kieséses rendszerben. A 4 fős csapatok vegyesek voltak, tehát külsős teszterek és Stormosok egyaránt.
A győztes csapatban játszó külsős teszter jutalma egy Panzers Phase I. játék volt. Kb erre lehet számítani most is. Tehát,aki nem akar lemaradni,az gyorsan jelezzen! Jó lenne,a teljes nevet is megírni(Persze mailben) Csak az jelentkezzen,akinek tuti!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #80 üzenetére
Jól hangzik nagyon
Kíváncsi vagyok, jelentkezik-e még valaki.
Lehet, hogy egy haverom eljönne... -
Darth_Revan
veterán
Up!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nincs valami konkrét programleírás? Vagy részletek?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #76 üzenetére
Valószinű érdekel. Írj fel.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #74 üzenetére
mikor lenne a nap?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #58 üzenetére
Na,újra itt a lehetőség
Május 21-ig lehet jelentkezni
(Persze nem biztos,hgoy mindneki bejut
)
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #72 üzenetére
kicsit lekéstem, de lassan megyek
-
Darth_Revan
veterán
Na! Holnap 20:00-kor jöjjön minden magyar multizni,akinek megvan legálisan a game! A GameSpy szerverre fellépve keressétek TcG|Kadar|HUN-t!
Minél többen gyertek!
-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan #60 üzenetére
Én ezt későn olvastam
Na mindegy. (online Warhammerbe beszállnék, ha nem lenne a WoW
)
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #66 üzenetére
Nos, úgy néz ki, pénteken én is ráérek este. Majd msn-en értekezünk. A Warhammer ma reggel postárakerült.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
No, itt figyel a kezemben a phase one.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #62 üzenetére
Aha, akkor itt is van teamspeak, mint fps-ekben?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Vegyek fülesmikit a multihoz, vagy nem fog kelleni?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #58 üzenetére
Valahogy éreztem, hogy ezt fogod lépni
-
Darth_Revan
veterán
FIGYELEM!
Ha van 3 ember,aki exkluzívan ki akarja próbálni a fejelsztőknél a Panzers Phase Two-t,az szóljon még ma! -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #56 üzenetére
Nem portás van, hanem recepciós
De nem vesznek át semmit, nem lehet pénzt hagyni náluk futárnak. Bukó...
Nyitottam egy topikot neki, hátha... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #54 üzenetére
Áhhh, az gáz, mert nem tudok bármikor lemenni az irodaházból. Nem az 500 forinttal van a gáz, hanem azzal, hogy nem tudom úgy szervezni a napom, hogy a futárral találkozni tudjak.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #51 üzenetére
Szombaton vidéken figyelek
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #49 üzenetére
Hát ebből nem lesz semmi a hétvégén. A cd Galaxis nyitvatartása megegyezik a munkaidőmmel
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #47 üzenetére
Pesti vagyok, csak nem esik útba.
Meg általában megegyeznek az árak.
Na, majd megnézem holnap.
Ha megveszem, hétvégén mehet a multi -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #45 üzenetére
mindenhol ennyi?
(konkrétan 576-ra gondolok, és most nincs olyan netem, hogy meg tudjam nézni) -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Ja, létezik az egyhez magyarítás? Vagy van magyar nyelvű verzió?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #42 üzenetére
ELöször érdemes lenne végignyomnom a single-t, nem, vagy anélkül is simán neki lehet ugrani multizni?
Lassan át lehetne nevezni a topikot simán panzersre -
Darth_Revan
veterán
válasz
Polacheck #41 üzenetére
Na PANZERS-el sok elenfelet talász,van sok kezdő,de a profik valamilyen klánban vannak (a nevük előtt ott a klán neve,szal láthatod,hoyg kit kell kerülni
)...igaz,napközben nagy pangás van,de este 8után csak a GameSpy-on több,mint 100-an játszanak vele. (A D-Day-el ebben a csúcsidőben max 6-an játszanak)
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nos, jűtszogatom az első résszel, tényleg nagyon zsír
A beruáházást még meggondolom, mert:
-hétköznap csak gprs-em van, multi kilőve
-hétvégén nem mindig érek rá
-Eddig bármilyen nemFPS-el játszottam, alig találtam ellenfeleket, és aki fent volt, az is vérprofi (és rommávert)
Ami tényleg mellette szól:
-támogatom a magyarokat -
ÁDI
aktív tag
válasz
Darth_Revan #36 üzenetére
Szóhoz sem jutok, csak a levegőt kapkodtam a képek láttán és felmerült bennem a gyanú, hogy nem igazi fényképeket raktak-e be
Bízom bennük, hogy a játék menet is csúcsabb lesz. -
Zol33
tag
De messze van még az a június
-
Darth_Revan
veterán
UP!
-
ÁDI
aktív tag
Az első részről csak ennyit: I LOVE THIS GAME
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #32 üzenetére
Kipróbáltam tegnap este. Bár sok időm nem volt, csak training campoztam, de tetszik. Egy dolog, ami kicsit unszimpi: Szinte egy az egyben swine csak jobb grafikával. De mindenképpen érdekes. Jáccogatok vele a héten kicsit, aztán elgondolkozom egy saját bolti verzió vásárlásán ha még mindig tetszik. Ez ugyanis kölcsönbe van.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #30 üzenetére
No, megszereztem az első részt. Este kipróbálom, aztán kiderül mennyire várom majd a másodikat
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #28 üzenetére
Én várom, de illendőbb lenne előtte az elsőt végignyomni. Kb. mannyi a játékideje annak?
-
Darth_Revan
veterán
Mijaz?! Tán senki se várja már ezt a remek magyar stratégiai játékot?
-
Darth_Revan
veterán
Nézzétek csak mi van az új Guru címlapján:Bővebben: link ''Végigtoltuk PANZERS Phase TWO''. Tehát a játék kész van,már csak a szinkronizálásra/kiadóra kell várni
Remélem nem tökölnek sokáig
-
Darth_Revan
veterán
Up!
-
Darth_Revan
veterán
Ja,jó lenne,ha már a kezűnkben fognánk
-
Vigneau
félisten
válasz
Darth_Revan #13 üzenetére
Kafa kép...
Csak nincs még rajta az ujjlenyomatom... -
Darth_Revan
veterán
Up!
-
Darth_Revan
veterán
Up a jó gamenek!
-
Zol33
tag
Én már alig várom hogy Rommellel a sivatagban jól szétcsapjak az angolok között
Nincs is jobb egy kis sivatagi csatározásnál
-
Darth_Revan
veterán
válasz
kretenallat #18 üzenetére
-
kretenallat
senior tag
válasz
Darth_Revan #15 üzenetére
szerintem az emberek haromnegyede sajnos azt sem tudja h volt phase one, a tobbit meg nem nagyon erdekli... buta buta halandok
-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan #10 üzenetére
Oroszország és esetleg a spanyol polgárháború - wáááá, az is kell, gyorsan, nagyon, meg ez is...
-
Darth_Revan
veterán
Mi az? Tán többen nem is várják a Phase TWO-t?
-
Darth_Revan
veterán
Remélem multiban is lesz a sivatagi erőd...jó móka lesz
-
Darth_Revan
veterán
Na,találtam 1 box képet...99% esélye van,hogy ez lesz a végleges Phase Two dobozának a kinézete!
Az ára pedig ennek is kb 9990Ft lesz!
[Szerkesztve] -
gaben
aktív tag
Várom
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
Darth_Revan #9 üzenetére
Igyekszik az ember... Jaj... Mennem kell, majd jelentkezem...
-
Darth_Revan
veterán
Na,lefordítok 1 interjut,amit Achim Heidelauf (Codename: PANZERS producere)-al készítettek!
Korábban terjedt oylan pletyka,hogy a Phase TWO csak multiplayer részre fog fókuszálni,tudnál erről mondani valamit?
Mindig is úgy láttuk,hogy a Phase ONE egy egyjátékos játék,többjátékos extrával,a Phase TWO-ban viszont a többjátékos mód is ugyan olyan hangsúlyt kapott,mint az egyjátékos mód!.
Ha már a többjátékos módról beszélünk,akkor megemlíteném,hogy sok játékos panaszkodott,hogy rengeteg a hiba a Phase ONE többjátékos módjában,ezek orvosolva lesznek?
Sok rajongó írt,hogy szeretne többjátékos mód közben egységeket gyártani és épületeket irányítani,mint játék elemek. Ezek azonban nem voltak tervezve és az utolsó percben határoztunk úgy,hogy berakjuk ezeket az elemeket,mint Domination mód. Ez nem volt hiba,azonban ez a nem tervezett lépés a net kód ''kárára'' ment. Azonban ez már nem fog előfordulni a Phase TWO-nál,hisz a többjátékos mód is jól meg van tervezve és nem lesz szükség jelentős változtatásokra az utolsó percekben..
Mit tudsz elmondani az új helyszínekről és történetről?
A német hadjárat csúcspontja Afrika. A szövetségesek legfőbb küldetései Olaszországban játszódnak. Aki befejezi mind a két kampányt,az bónusz ként kap egy teljesen új kampányt,ami Jugoszláviában játszódik. A történet most még fontosabb,mitn az első részben,ezért is fogadtunk fel egy világ híres írót. Azonban többet nem mondhatok, kivéve annyit,hogy a Phase ONE hőseivel egyetembe feltűnik a két olasz testvér Dario és Sergio is újra.
Számíthatunk híres csatákra,mint El Alamein vagy Tobruk?
Igen,mind két csata szerepelni fog a Phase TWO-ban. Az ''Operation Husky'' is szerepelni fog. De, mint a Phase ONE-ban, a küldetések csak látszólagosan valóságosak,mert a játék érzés a fontosabb.
Milyen új ''kütyükre'' számíthatunk?
Készítettünk közel 20 új egységet. Az olaszoknak mostantól lesz a M13/40 azaz a Carro Armato (Bővebben: link) és a Semovente ATG-k (Bővebben: link). A szövetségeseknek viszont lesz a M3 Grant/Lee (Bővebben: link), a Daimler Dingo (Bővebben: link) és a Bofors 40mm Halftrack (Bővebben: link).
Neked melyik a kedvenc tankod?
Személy szerint az én kedvencem a ''mobil lángszóró''. Ezért is kelett a Stormregion-nak beépíteni a Flame Tank 1-et
Az egyik képernyőmentésen láthatunk 1 hatalmas erődöt. Phase ONE nem rendelkezett ilyen épülettel,mitől másabb ez a többi épületnél?
Fontos funkció az új épületek. Lehetőség van a Phase TWO-ban,hogy bizonyos épületeknek csak egy részét pusztítsuk el. Példaképp van arra lehetőség,hogy csak az őrtörnyokat,vagy a palotát semmisítsük meg. A sivatagi erőd amit említettél közel 100 részből épül fel. Jó móka elfoglalni,vagy megvédeni ilyen érődöket,mint ''elsődleges haderő'' a játékban,ami néha több órába is telhet.
Az első részben sok gond volt a helyzetmeghatározással. A tankok többször elakadtak manőverezés közben. Javítva lesz a mesterséges inteligencia a 2. részben?
Készíteni egy tökéletes helyzetmeghatározó rendszert ilyen hatalmas pályán szinte lehetetlen. Természetesen rajta vagyunk a dolgon és javítani fogunk ezen a problémán.
Te a Phase TWO-t csak egy kiegészítő lemeznek,vagy önálló játéknak látod?
Phase Two egy teljesen új játék,ami a Phase ONE-tól függetlenűl önállóan is működik.
Újra cenzurázni kell a német verziót?
Úgy néz ki,hogy nem.
A rajongók számítanak egy pályaszerkesztőre,publikálva lesz idén 1 pályaszerkesztő?
Biztos,hgoy mellékelve lesz egy szerkesztő csomag a játékhoz. Ezekkel az eszközökkel minden lehetséges: készíthetűnk saját pályákat egy és többjátékos módhoz, küldetéseket scriptelt eredményekkel és tervezni különböző küldetés feladatokat, egységeket szerkeszteni, stb. … Ezenkívűl lesz egy program,amivel lehetőségünk lesz teljesen új egységeket és épületeket készíteni!.
A múltban publikáltál pár bonusz pályát,az utolsó ''Karlsruhe 1945'' volt. A jövőben is fogsz publikálni a rajongóknak bonusz pályákat?
A négy bónusz pálya,amit eddig publikáltam a szabadidőmben készítettem. A visszajelzések hatalmasak voltak,ezért is dolgozok egy karácsonyi pályán,ami minden bizonnyal elkészül december közepére. Egy másik meglepetés is fog érkezni a Stormregion-tól hamarosan.
Tudnál pár dolgot mondani a Phase THREE-ről?
Sajnos ebben a témában nem nyilatkozhatok. De nagyon hideg lesz és a spanyol… hoppá,majdnem elszóltam magam
Az interjú januárban készült! Remélem segítettem azoknak,akik eddig nem olvasták/nem értették
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
válasz
kretenallat #6 üzenetére
-
Vigneau
félisten
Várom már. Jó kis gamma volt az előd is!
-
kretenallat
senior tag
válasz
Darth_Revan #5 üzenetére
most lebuktal, biztos vmelyik fejleszto vagy ;)))
-
Darth_Revan
veterán
Az első rész (Phase ONE) tavaly júliusban jelent meg! A CD Galaxis-ban most csak 4990Ft!! Bővebben: link Az eddig készült legjobb magyar stratégiai játék! Aki még nem szerezte be,annak itt az idelye
Nem csak azért,mert jó játék,hanem azért is mert multiban a sok németet meg kell aláznunk
-
AMD-s
tag
Ez régi game?Mert nem igazán emlegetik.
-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Sőt, ha jól tudom, már készülget szép csendben a Phase: Three is -
Darth_Revan
veterán
Ejnye-bejnye
Még senki se csinált Phase TWO topicot? Ejnye
Végülis ha ''csak'' 1 kieg lenne,akkor nem nyitottam volna új topikot,de azt hiszem a Phase TWo-t kezelhetjük ''önálló'' játéknak
Aki le maradt volna az utóbbi pár hónapban:
Hivatalos magyar oldal:Bővebben: link
=|Info|=
Itt 1 előzetes a gameről: (elnézést,ha 1-2 helyen fordítási hibát ejtettem)
Codename: Panzers, Phase One egy igazi gyöngyszem volt a 2. világháborus stratégiai játékok között,de sajnos a feledésbe merült a többi 2. világháborus RTS miatt. De hasonló névvel,mint a Phase ONE,már sejteni lehet a folytatást. Codename: Panzers, Phase Two a következő fejezet a sorozatban, és tartalmaz teljesen új történetet, karaktereket, és csatákat. Mindazon álltal a magyar fejlesztő,Stormregion nagy figyelmet szentel az előző részre érkezett visszajelzésekre és ezeknek köszönhetően a csapat olyan változásokat eszközöl,ami javít mind a hangulaton,mind a játék minőségén.
Úgy,mint a Phase ONE-ban,a Phase TWO is a II.világháboru intenzív csatáira öszpontosít. Ezek ellenére nem szabad a játékot összetéveszteni egy ''háborús játékkal''. Ebben a valós idelyű stratágiai játékban, követni fogjuk a történetet több szereplővel és látni fogjuk,hogy hogy zajlott le a háboru az ő szemszögükből. És ennek köszönhetően a Phase TWO újra összeköti a vonalat a stratégia és a taktika között. Nem fogunk építkezni,nyersanyagot gyűjteni,egységet gyártani,mint egy ''hagyományos'' RTS-ben. Helyette,azokkal az egységekkel fogunk harcba menni,amit a csata előtt ''vettünk'' a tapasztalati pontokból,amit a teljesített küldetésekért kapunk. Természetesen lesznek veszteségeink,de a gyűjtött tapasztalati pontok segítségével pótolhatjuk a hiányt a csapatunkban.
A Phase TWO jobb történettel, szinkronnal és küldetésekkel fog rendelkezni,mint amit a Phase ONE-ban láthattunk.
A csata a Phase TWO-ban természetileg taktikusabb,mint más valós idelyű stratégiákban,ami 1 kicsit másabbá teszi. Példaképp,ha ebben a játékban fel akarunk robbantani egy tankot, akkor oylan fegyverre lesz szükségünk,ami a valóságban is megtud egy tankot sebezni, mint egy másik tank, vagy tank-elhárító, vagy bazooka (aknavető). Egyszerűen nem tudunk megsemmisíteni pár gyalogos egységgel egy tankot,mint más stratégiai játékban. Úgy,mint az 1. részben,a Phase TWO-ban is rendelkezik a tank 4 alapvető sebzési pontal,amit különböző vastagságú páncél takar. Legerősebb a pácél a tank elején,gyengébb az oldalainál és leggyengébb a tank hátuljánál. Lehetőség lesz a játékban arra is,hogy ha a tankunk használhatatlan lesz,akkor kiszállítsunk a személyzetet és egy üres szövetséges vagy ellenséges tankot az irányításunk alá vegyünk a segítségükkel. A katonáinknak különböző feladataik vannak.. Beküldhetjük őket épületekbe,hogy kitisztítsák az ellenségtől,vagy elbarrikádolják védelmi állásnak. Láthatjuk,ahogy a tető ''eltűnik'' a szobák felett,rögtön amint bemennek a katonáink.
A Phase TWo is ''fog of war''-ra fog épülni,azaz csak a saját és szövetségeseinket láthatjuk alapból,és ahogyan haaldunk előre,úgy fedezhetjük fel a pályát. Azonban,mivel hallunk is,meghallhatjuk az ellenséges egységeket a távolban,amit a játék egy külön ikonnal jelez. Új dolog a Phase TWo-ban,a fényszórók. A távolról közeledő járműveknek először csak a fényszóróit látjuk meg,majd ha megfelelő távolságban van,akkor magát a járművet is.
A Phase TWO bemutat teljesen új pályákat,karaktereket,fegyvereket és járműveket. Úgy hallani,hogy találkozni fogunk néhány helyen a Phase ONE-ból ismert hősökkel is,és mivel két különböző történet szálon fut a két játék,nincs szükség arra,hogy végig játszd az első részt. Az új kampányok tartalmazni fogják az Angol-Amerikai tapasztalatokat Észek-Afrikában, és ezen kívűl lesz egy olasz hadjárat,valamint egy jugoszláv hadjárat. Az Észek-Afrikai kampányba lenyügőző új épületekkel ismerkedhetünk meg, mint például a csodálatos keresztes hadjáratok beli kastélyokkal. A rajongók álltal eszközölt egyik legnagyobb hiba a vontatótt történet, hogy ezt javítsák, Stormregion felbérelt 2 holywood-i történetírót akik már szereztek történetírás-tanítással és híres sorozatok történet írásával tapsztalatot. Ilyen sorozatok például: Law & Order és Buffy a vámpírok réme. A CDV pedig felbérelt több holywood-i szinészt,akik a hangjukat adják a játékhoz (a magyar verzióba sztem azért már nem ők fogják a szinkront csinálni), és amiket egy híres los angeles-i hangstúdióban rögzítenek .
A sokoldalú 3D-s motor vissza köszön az előző részből pár javítással.
A részletes grafikus motor átment pár javításon, és még mindig elég jól néz ki. ha már játszottál a Phase ONE-nal,akkor tudod,hogy milyen részletes is a játék, mind például,ahogy a jármű mozog a felfüggesztésén,valamint a lenyügöző füst és robbanás efektek. Nem csak,hogy csodálatos csata teret tud megjeleníteni a grafikus motor,de még meglepő zoomolási részletességet is tud nyújtani. Ennek köszönhetően az átvezető animációkat is a grafikus motor fogja megjelenítettni.
Az újításoknak köszönhetően a Phase TWO-nak nagy esélye van,hogy önnálló játékként szerepeljen. Phase ONE eléggé szükösen jelent meg a stratégiai naptárban,hisz megjelent melette a ROME:Total War és a Warhammer 40000awn of War is. Phase Two-nak jobb megjelenési idelye van idén,ugyanis nyáron fog megjelenni.
=|Screenshotok|=
=|Videók|=
Videó 1 ÚJ:Bővebben: link
In game videó gyűjtemény: Bővebben: link
Én már várom,az tuti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged