Új hozzászólás Aktív témák
-
19ati93
senior tag
Elég az F1 játéknak 8GB 1080p-n. Mindegy a monitorod Hz száma stb, más kérdés hogy sok újabb játéknak már kezd kevés lenni a 8GB. Pl egy ilyen újabb játék az Red Dead 2 is. Simán használ 9-10GB fölött akár úgy hogy háttérben épp nem megy szinte semmi.
1660 superral még szerintem elboldogulna gond nélkül. De te tudod mire van keret, meg mit szeretnél végül.
-
19ati93
senior tag
Én 2060-al játszom, 170-180 fps highon. Lekell venned szerintem mediumig hogy meglegyen a 140 és környéke. Highon ilyen 100-110 körül tudhat.
Itt egy video: 1080p high a 2. tesztje.https://www.youtube.com/watch?v=3giSuvNaF0k
-
19ati93
senior tag
Én 144hz-en játszom tavaly óta. Előtte 60hz-es monitorom volt.
Először nem tűnt óriási változásnak csak annyi hogy sokkal "folyamatosabb" lett minden, de azért egyből feltűnt a változás.
Viszont eltelt 1-2 nap és mondom kipróbálom milyen már 60-on..hát ehhBorzasztó volt, kb mintha slow mo lett volna az egész meg olyan totál darabosnak tűnt 144-hez képest. Mai napig néha egy-két játékban visszarakom 60-ra kiváncsiságból hogy hogyan mutat, és nem valami jó.
F1-nél sokat számít szerintem mivel ez is egy gyors mozgású játék és érezni a különbséget elég durván, és aztán tényleg nincs visszaút, szemed ki esik 60-on.
Kanyarokat venni könnyebb is valamivel, illetve korrigálni is, egyszerűen olyan érzés mintha jobban az autó a kezed irányítása alatt lenne.G/Freesyncel meg perfekt semmi tearing.
-
snecy20
nagyúr
Nekem van benne tapasztalatom oda-vissza, 1440p@165Hz-ről és 4K@60Hz-ről is, az előbbi a monitor, utóbbi a 4K TV. -- 100Hz / 100FPS felett összehasonlíthatatlanul pontosabb tud az ember lenni a féktávok, kanyarcsúcspontok terén, 60Hz/60FPS esetén meg sem tudom közelíteni a legjobb időimet, nem beszélve arról hogy érzésre sokat késik a kormány is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged