- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
tudnátok tippet adni, hogy gyakoroljam a gumi spórolást / normál használatot ? tudom, hogy kanyarba fékezést és kigyorsítást kellene szépen megoldani, de nem tudom mire figyeljek pontosan, illetve ha nagyon kíméletesen akarom csinálni, akkor bizony lassu is leszek. Valamint nem értem miért van az hogy mire eljutok a kerékcserére, a bal első a jobb oldalihoz képest miért rosszabb akár 8-10%-kal, mindegyik pályán. (kontrollerrel játszom, és nem is tervezem, hogy egyelőre kormányt vegyek)
-
adrian360
őstag
válasz
Di Natale #137 üzenetére
Én is kezdő vagyok, egyelőre még csak tanulgatom a pályákat. Nekem az a furcsa, hogy pályánként nagyon eltérően van belőve az AI tudásszintje. Míg Bahrain-ben vagy Kinában dobogón vagyok, addig az Azerbajdán - Monaco városi pályán a mezőny végét alig érem utol. Oké, hogy eleve nehezebb a pálya, nincs lehetőség hibára, de azért a gép is szenvedhetne néha kicsit, és nem cérnán húzva menne végig.
Az meg hogy szárnytörés nélkül alig lehet megúszni egy futamot, ha mezőny középén harcolgatsz, nem kicsit bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged