Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
nem...mert hulladék...
thrustmasterből csak az f430 ffb használtan ami szóbajöhet szerintem... (ott is lehetnek pedáltöréses gondok , mint az általad linkeltnél) viszont ez minőségi maga a kormány illetve ffb-je...900 fok meg nem kell codemasterses f1 hez...vagy dfgt újan/használtan vagy olcsóbban használtan f430ffb vagy még olcsóbban a momo( ez már gyakorlatilag olcsóbban megkapható mint egy kontroller) -
jozsi252
veterán
Náluk meg lehet vásárolni bármelyiket, persze jó drága pénzért.. Az egy dolog hogy leállnak/tak a gyártással, attól függetlenül még náluk hegyekbe állnak ezek a kormányok. Mégpedig azért hogy a garanciás igényeket ki tudják elégíteni. De ez már teljesen más tészta, mivel náluk is szerintem, meg több másik cégnél is, teljesen más a raktárkészlet amivel a garanciás igényeket ki tudják elégíteni, illetve más a webshopos készlet.
Azt pontosan nem lehet tudni hogy mennyire álltak le a gyártással, ha teljesen akkor a jelenlegi készletet használják fel, szóval a készlet erejéig lehet vásárolni a kormányokat. De úgy gondolom hogy saját részre még folyik a gyártás, kis mennyiségben, pont annyira hogy a webshopos igényeket ki tudják elégíteni.
Szóval hogy 5 év múlva milyen kormányt tudsz vásárolni? Thrustmaster, Fanatec. Fanatec alapból húzós, szóval azt nem kell magyarázni, viszont Thrustmasternek is vannak jó kormányai, csak épp nem a 10-20k-s kategóriában.
Én azt mondom, hogy a helyedben várnék a vásárlással, és megpróbálnék valami úton módon hozzájutni egy új DFGT-hez. Akár hónapok múlva, akár fél év múlva. Elég jól össze van rakva az a kormány, nem nagyon van ismert szériahibája, mint pl Momo-nak a poti hiba, vagy van olyan Thrustmaster aminek a pedálja törik. Szóval lehet hogy az 10 év múlva is kormány lesz.

-
jozsi252
veterán
Közbe látom hogy átmentél kormányos topicba is, de ott se tudtak sok jót mondani más noname kormányokról. De mivel látom hogy csak F1-re kellene, így én is azt javaslom hogy 10-13k körül vegyél egy Momo-t. Az még aránylag jól használható F1-re, mivel ott nem fontos az 540 fokos elfordulás, vagy 900 esetleg. Ezért szerintem az lenne a legjobb választás. Jobb mint egy ilyen FFB nélküli Thrustmaster GT Experience csoda.
-
jozsi252
veterán
Én a helyedben megpróbálnék vásárolni egy még garis DFGT-t. Igaz ez már nagyon nehéz lesz, mert mivel a logi már kivonult a piacról, ezért a raktárkészletek fogynak, így boltokba is olyan 40-45k környékén lehet kapni ezt a kormányt.
Eladni meg ugye már senki se nagyon szeretné. De azért a helyedbe aprókon nézelődnék, mert 20-25k körül szerintem tudnál vásárolni.De azért várd meg mások véleményét. Amúgy csak érdeklődésképpen kérdezted hogy kinek mi a véleménye, nem logi kormányokról, vagy vásárolni szeretnél? Ha igen akkor mekkora összegig mennél el?
iPon tavaly év közepéig árulta ezt a kormányt, akkor 31k volt, annyiért nagyon jó vételnek számított. Aprókon 17-20k körül lehetett is venni. De most hogy hiány van belőle, illetve lesz is, nem csoda hogy az ára 50%-al megemelkedett. Illetve az a 3-4-5 db ami van aprókon, azokat is inkább 25-30k körül adják.
-
jozsi252
veterán
Logitechen kívül, illetve ami újonnan 20k alatt van kormány, sok jóra ne számíts, legalábbis a véleményeket tekintve. Ezeket egyszerűen nem éri megvásárolni, mert közel sem tud olyan élményt nyújtani mint egy DFGT pl.
Amúgy elvileg nemsokára bemutatják az F1 2014-et, kíváncsian várjuk hogy mit tudtak alkotni. Mert forradalmi újítás nem nagyon volt ezidáig, legalábbis ami a 2012-2013 szériát érinti. Jó lenne ha egy kicsivel jobb fizikát bele tudnának zsúfolni a 2014-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- PlayStation 5
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SörcsaPH!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest