Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
" ( override input device type) A különböző lehetőségek, olyan rejtet vezetési segítségeket tartalmazhatnak (TC, difi), amik kellenek ahhoz, hogy adott vezérlővel megfelelően működjön a játék."
Igen ezt mindenképp érdemes beállítani. Először "No" opción hagytam nem volt semmi gond. Minden advanced wheel settings 0 volt, tökéletesen lineráis volt az irányítás. 2. indításnál csak lestem, hogy olyan speed sensitive steering help (amikor nagy tempónál érzéketlenebbé teszi az irányítást, hogy nem analóg vagy túl kis mozgásterű analóg vezérlőkkel pl gamepad is úton tudj maradni) volt, hogy abszolút nem bírtam irányítani az autót, miután átkapcsoltam ezt wheelre, megint rendben volt minden.
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest