Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A Honor profi iPhone másolásban
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Készül a 200 megapixeles iPhone
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
djrobaa
aktív tag
válasz
sandroo
üzenetére
Kormánnyal játszol vagy bill? A fék segítséget kapcsold ki mindenképpen. ABS, kipörgésgátlót kapcsold csak be. Kipörgésgátló mehet közepesre szerintem mert úgy is ráérzel majd. Ív-et meg váltót tetszés szerintire. De ne idegeld magad ezen, hogy nemtudod megverni az AI-t. Nekem se megy Legend szinten, sőt néha még Experten sem... Igazság szerint nem is eröltetem agyonra magam mert kezdek rájönni, hogy ez az F1 nem az én műfajom. Ne add fel, csak gyakorolj sokat ha időd engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ps5 Ninja Gaiden 4 dobozos hibátlan!
Üzleti előfizetők hirdetései
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest