Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megvan a Xiaomi 17 Max bemutatójának dátuma is
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
PROHARDVER! témák
IT café témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mesterséges intelligencia topik
- lezso6: Szekunder szarkazmus
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Mac Pro 6,1 2013 Late
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold (CP-9020271-EU) Tápegység!
- White AM4 félkonfig! ASUS ROG B550-A + Ryzen 9 5950X BOX + 32GB DDR4 3600Mhz CL17
Üzleti előfizetők hirdetései
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát, nem tudom... Vegyes érzéseim vannak. A grafika és a hangok talán jobbak egy kicsit, de az irányítás és a fizika nem nyűgözött le... Nektek is van olyan, hogy az első kerék még akkor is blokkol, mikor már rég nem nyomjátok a féket...???
(nincs bekapcsolva a fék-segítség) Tegnap este próbálgattam Melbourne-ben, mondanom sem kell, estem-keltem, egy normális kört sem tudtam menni.
Minden körben legalább 2x voltam a kavicságyban, ami egyenként minimum 15-20 mp veszteséget termelt...
) Egyszerűen nem érzem még az irányítást. A 2011-es kormány / FFB beállításokkal próbálkoztam, hamar kiderült, hogy az nem annyira működik... (Ha valaki esetleg használ MOMO-t, átküldhetné a játék és a Profiler beállításait priviben...)
Én, mint hülyegyerek, azt képzelem, hogy egy ilyen logaritmust már egy kezdő programozó is be tud építeni egy játékba, még akkor is, ha nem kimondottan szimulátorról van szó. De biztos én várok túl sokat. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Addig nem nagyon akarok beszélni róla. De abban igazad van, hogy a fékrendszer és a leszorító erő az egyenlő egy kalap ****-al