Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 8Ba8
    csendes tag

meg 15k a két gyerek havi ebédje, 40k a tankolás, 50k hitel lákáshitel.. szarra nem adok ki pénzt! még 8ezret sem. ha javul, talán...

Hogy legyen ellenpélda is, én megveszem, mégpedig azért, mert minden olyan játékot megveszek, amit kettőnél többször előveszek játszani. Jelenleg ez a Fifa sorozat, illetve az F1.. A 2012-es verziót szokni kell, és ennyi, semmivel nem változott jobban, mint a 2011, a 2010- képest, hogy ez a javára vált e vagy sem, ez majd eldönti mindenki. Nem szimulátornak fejleszti a Codi, ez már eldőlt az első rész óta, így nem nekem nem is ezek az elvárásaim vele szemben. Szórakoztató, és jól esik hetente lemenni egy-két futamot. Hozzáteszem, ha kijavítják a 2011 legjellemzőbb hibáit (kamera bug, mentett állás, exe hiba), akkor én már elégedett leszek vele, hisz egy játszható játékot kaptam. Mindenesetre fura nekem az élmenőktől olvasni, „szar a játék, hamachin találkozunk. Ha szar, élvezhetetlen, akkor minek??? A fizetnivalója pedig szerintem az emberek 60-80 %-nak sok magyarországon…

Új hozzászólás Aktív témák