- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Vegigolvastam, vegigszenvedtem ezt a beszelgetest. Rajottem total nem ertesz (hulye vagy kvazi) egy csomo dologhoz es baromira nem erted es nem latod amit a nalad okosabbak, tajekozottabbak mutatnak/mondanak. azert legalabb szereztel egy ket kellemes percet egy nehez nap utan, koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AMD Radeon Sapphire NITRO+ RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest