- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy használ-e valamelyikőtök vezeték nélküli fejhallgatót.
A problémám a következő: van egy Arctic Cooling bluetooth headsetem, ami átlagos felhasználásra teljesen rendben van, azonban tegnap kipróbáltam F1 alatt és észrevettem, hogy minimálisan késik a hang a képhez képest (valószínűleg az USB bluetooth megoldás miatt), így azonban lehetetlen pontosan váltani, mert mire hang alapján felváltanék, addigra a kép alapján már le is szabályozott a motor....
Szóval, tudnátok ajánlani olyan vezeték nélküli fejhallgatót, ami tutira nem laggol? Szerintem csak olyan megoldás működhet normálisan, ami nem USB-s bluetooth-os, hanem a jack kimenetből jövő jelet alakítja át a fejhallgató saját konvertere vezetékmentes jellé.Elnézést, hogy ide írtam offtopicban, de reménykedem, hogy valakinek van közületek gyakorlati tapasztalata és tud konkrét típust ajánlani, amit nem aranyáron mérnek...
Előre is köszönöm segítséget

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen TV-t vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Bittorrent topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- További aktív témák...
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest