- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Magisk
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Furcsa módon valószínűleg csak azokat a gépeket érinti, amiken 13.1 van, és a cpu/apu is amd.
ALONSO, szépen beidéztél a privimből! Nagyon hízelgő!

Egyébként nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy játsza vki win8-on ezt a förtelmet, akinek esetleg komolyabb kormánya is van

Kacérkodom az új op rendszer felrakásával, mert ugyan sok jó véleményt nem hallottam róla, de állítólag az én újabb lapom + apu-m már jobban muzsikál azon, bár a 7-el sincs nagy bajom, csak érdekelne, hogy a logitech megoldotta-e már a driver kérdést? Mert a honlapjukon már bőszen hirdetik, hogy az 5.10-es gaming softwer jó win8 alá. Hogy mikor lett jó az 5 évvel ezelőtti szoftver, azt nem vágom!
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest