Hirdetés
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Furcsa módon valószínűleg csak azokat a gépeket érinti, amiken 13.1 van, és a cpu/apu is amd.
ALONSO, szépen beidéztél a privimből! Nagyon hízelgő!

Egyébként nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy játsza vki win8-on ezt a förtelmet, akinek esetleg komolyabb kormánya is van

Kacérkodom az új op rendszer felrakásával, mert ugyan sok jó véleményt nem hallottam róla, de állítólag az én újabb lapom + apu-m már jobban muzsikál azon, bár a 7-el sincs nagy bajom, csak érdekelne, hogy a logitech megoldotta-e már a driver kérdést? Mert a honlapjukon már bőszen hirdetik, hogy az 5.10-es gaming softwer jó win8 alá. Hogy mikor lett jó az 5 évvel ezelőtti szoftver, azt nem vágom!
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Noctua NH-L12S L-Type
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest