- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Ne töröld le ... nekem ez legalább két hét volt, napi 2-3 óra játékkal úgy, hogy csak ezt próbáltam ... hidd el, én is untam már, de most már csakazért is meg akartam csinálni, nem igaz, hogy másnak sikerül, nekem meg nem ... csak idő kérdése ... mondjuk, most már a végére annyira képbe kerültem, hogy tudtam, pl. ha az első kör végére legalább nem közelítem meg a 8.-9. helyezett párost, akkor ESC, és verseny újraindítása, mert esély nincs, hogy utolérjem. Sokszor volt, hogy az utolsó kanyarban értem el, de onnan már esélytelen volt megnyerni ... na az idegesítő volt rendesen

1:47:1xx ??????

Nekem TT - ben 1:51:1xx a rekord ... igaz az még régebben volt, lehet ha ma próbálnám meg, akkor jobb lenne ... akkor viszont nem értem, hogy miért nem megy neked ?
Ha TT - ben 4 mp - cel gyorsabb vagy ... oké, itt nem lehet állítani semmit, a rich - en kívül
Ne add fel, próbálgasd, meg esetleg nézz videókat róla, én is onnan jegyeztem meg, hogy kb. mennyivel megy néhány kanyarban , melyik sebességi fokozatban ... ezeket felírtam, memorizáltam + 2 hétig csak ezt toltam ...
Egyszóval nagyon komolyan rákészültem

Tényleg, egy kérdés, ha a Button kihívást megcsinálom aranyra, akkor megadja a bronz, ezüstöt is, vagy meg kell csinálni mind a 3 -at ?

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobilinternet
- Temu
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Eladó GIGABYTE Z790 GAMING X AX Alaplap!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest