Új hozzászólás Aktív témák

• Nagymelák

senior tag

Nemrégen kezdtem játszani a neten,szerintem elg jól megy mert carrier módban sokat nyomtam és eléggé megtanultam a pályákat.De tegnap nagyon felbosszantottak a neten,Vaenciai verseny volt jó volt a rajtom második helyen fordultam,az egyik kanyarban rövid féktávot vettem és batudtam bújni az első helyezett mellé,nem értünk össze,nem szoritottam ki volhelye rendesen,elszúrta a kanyart valószínű mert visszaesett a harmadik helyre.Mentem a saját tempómba elég előnyöm volt nem kellett kockáztatnom.A következő kör közepén viszont meglepetésemre az emberke ott áll az ideális íven,nem értettem mi lehet vele,nem vettem vissza a tempót csak kihúzodtam a poros ívre,legnagyobb meglepetésemre mikor oda érteme elkezdett felém húzni,szerencsém volt mert csak a kocsi jobb hátulját kapta el,nem csúsztam ki de kellett rendesen korrigálni hogy forogjak meg.Mentem tovább akövetkező körben ismét ez várt rám,de akkor már nem úsztam meg,oldalról belém jött Én pedig a falban kötöttem ki.De ez még nem volt elég úgyált meg mögöttem hogy nem tudtam tovább menni,előttem a fal mögöttem Ő,egy ideig ott tartott,de akkor már mindegy volt mert a második megelőzőtt.Mentem volna tovább de elém jött és igyekezett feltartani,lassitottam míg az utolsó kanyargósrészre nem értünk ott elkezdtem csalogatni a pálya jobb oldala felé,jött is,Én pedig teljes gázt adva a bal oldalán elhúztam,így tudtam beérni.Egy nyert futamot rontott el nekem.
    Azt kérdezem mi értelme van ennek?Ha így tud csak játszani akkor minek áll neki?
    Az ilyen ember nagyon elrontja az élményt.

Új hozzászólás Aktív témák