- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Elindult a nem tudom milyen nevű bajnokság ma.
Csináltunk egy próba futamot időmérővel hungaroringen, jól is sikerült, küzdöttünk azért, hogy jobb autója legyen az egyéneknek.
Ezután mentünk át Bahrein-re, ott is időmérővel, ennek már nagyobb tétje is volt.

A versenyt végig vezettem Fast fokozaton kezdtem, hogy elmenjek a többiektől, Lorant keményen jött mögöttem, de egyszer hibázott, kb a 14 körben, így a motort átraktam standard fokozatra...
A 20. körben jött a kedvenc gigalagg elnevezésű lagg sorozat(kb 14 fps 10 másodpercig-érthetetlen
), így a 7 másodperc előnyömből lett 3 másodperc, így a motort felraktam "fast" fokozatra.
A 23. körben, meg jött azzal, hogy ki fogy a benzinem, azonnal leraktam "cruise"-ra a motor erősségét, de semmi, uccsó körben márcsak poroszkáltam alap fordulaton, 80-al... -.-
Faszér nem szól rádión, hogy ez így nem lesz rendben... Kicsit Rototti de javu-m volt

Végeredmény:
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD FX
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Tesla topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), így a 7 másodperc előnyömből lett 3 másodperc, így a motort felraktam "fast" fokozatra.