- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
sziasztok,
Egy olyan problémával találkoztam, hogy professionalon elkezdetem egy karriert, és Bahreinben még kis gyakorlás után 1,5 -2 mp-vel vertem mindenkit simán nyertem úgy, hogy semmit nem állítottam az autóm, minden alap beállításon volt. aztán Ausztráliában az edzésen is kis gyakorlás után elöl tudtam végezni minden szakaszban, de már csak pár tized volt az előnyöm, majd jött a verseny és csak szenvedtem fél-egy másodpercel lassabb köröket mentem, akárhogy eröltettem... aztán verseny elött kicsit bele mentem a beállításokba kicsit állítottam, a váltón, felfüggesztésen, motort fast-ra állítottam, és máris versenyképes lettem és nagyon jó kis versenyt futottam, de rengeteg körbe és időbe került mire ide jutottam. Most elkezdtem a gyakorlást Kualalumpurban és alap beállításokkal sehol nem vagyok... mitől van ez a nagyon drasztikus erősségváltozás versenyről versenyre?? lehet találni jó beállításokat minden pályára? hogyan működik a kutatás felylesztés? köszi előre is a segítséget!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Futás, futópályák
- Linux haladóknak
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vicces képek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest